OceanDiva Original

Schip details
Ocean Diva Original 2
Ocean Diva Original 3
Ocean Diva Original 4
Ocean Diva Original 1

Partyschip OCEANDIVA ORIGINAL

Dit evenementenschip heeft een totaaloppervlakte van 2.500 m2 waarin zij 200 tot 1.500 gasten kan ontvangen.

De Evenementenlocatie OCEANDIVA ORIGINAL staat bekend om haar stoere, indrukwekkende en eigentijdse uitstraling. De ORIGINAL bestaat uit drie verdiepingen die met elkaar verbonden zijn en biedt daardoor veel ruimte en mogelijkheden. Het balkon kijkt uit op de centrale ruimte: het 5 meter hoge hart van de ORIGINAL. Dit bruisende hart biedt ongekende ruimte voor uw evenement. Door de speciale koepel op het buitendek kunnen grote objecten zoals auto’s naar binnen worden getakeld. Drie extra subruimtes en het buitendek van 1.000 m2 maken deze locatie nog eens multi-inzetbaar. Laat uw gedachten varen over meer dan 1001 ligplaatsen om uw gasten te ontvangen.

 • Groot, indrukwekkend en robuust
 • Eén centrale ruimte incl. balkon en buitendek (2.500 m2)
 • Veel ruimte voor grote objecten
 • Meubilair met LED-verlichting
 • 200 – 1.500 gasten

Een belevenis op maat

Ook op de OceanDivaOrginal staat er een team voor u klaar om een event tot een succes te maken. Het Team van OceanDiva denkt met u mee als u dat wilt, geeft een voorzet als dit nodig is en neemt u alle zorgen uit handen. Roadshows • Productpresentaties 

Water is de verbindende factor voor u en uw klanten. Eénmalig investeren in opbouw en afbouw, en wij varen naar uw gasten. Simpel bedienen wij dit met één doel: mensen en merken bij elkaar brengen. Wij inventariseren uw persoonlijke wensen en doelstellingen, waarbij bereikbaarheid (mobiliteit) en persoonlijke uitstraling voorop staan. Gaat u voor gewaagd, formeel of creatief? We bieden grenzeloze mogelijkheden op 1001 ligplaatsen.

Exclusieve Diners 

OCEANDIVA is altijd op verkenning naar nieuwe smaakvolle ingrediënten. Creëer een sitdown-dinner rondom uw productpresentatie of organiseer een walking-dinner op het buitendek, terwijl u geniet van een skyline of prachtig landschap. OCEANDIVA adviseert, begeleidt en verzorgt uw catering tot in de finesses.

 • Sitdown 100 – 500 gasten
 • Buffet 200 – 1250 gasten
 • Walking dinner 200 – 1.250 gasten

Corporate Events Kerst– en nieuwjaarsfeesten, jubileumvieringen, maar ook ‘gewoon’ een bedankje voor de inzet van alle medewerkers. Voor alle gelegenheden is het schip in te richten om uw gasten op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten. Geen stroming is te sterk voor OCEANDIVA. De beleving, het overweldigende gevoel van ruimte op het water maken de mogelijkheden op OCEANDIVA uniek. 

Image Events • Aftershow Party’s • Beurs Party’s Individuele aandacht, branding en netwerken op OCEANDIVA maken uw evenement tot een intensebelevenis. Sprankel met ons DIVA-meubilair, speel met de LED verlichting, maak het eigen en prikkel uw gasten. Creëer een levensecht strand op het buitendek ter introductie van een nieuwe zomerlijn, organiseer een wervelende wakeboardshow voor uw relaties, presenteer een drijvende showroom voor het nieuwste automodel of ga voor een spetterend feest voor de 50ste oplage. Push your limits! OCEANDIVA is geheel naar uw eigen merk en look & feel aan te passen.

Entree
Maak uw entree via het buitendek of via de centrale ruimte. De mogelijkheden voor een prachtig ontvangst zijn zeer divers. In de avonduren lichten wij het schip voor uw uit en u maakt entree over de prachtige rode loper. Eventueel gecombineerd met een ludiek entertainment act.

Foyer

De ruimtelijke foyer met haar fantastische uitzicht op de omgeving is de ideale ruimte voor ontvangst van uw gasten. Als uw gasten deze prachtige entree met volledig ingerichte garderobe achter zich hebben gelaten komen ze op het balkon waar ze meteen de sfeer van uw evenement betreden.

Balkon

Het ruimtelijke balkon biedt een fantastisch uitzicht op de centrale ruimte, het epicentrum van uw evenement. Deze ruimte is door middel van een glazen wand op te delen in aparte ruimtes wat de mogelijkheid geeft voor het creëren van verschillende belevingssferen.

Centrale Ruimte

Het vijf meter hoge bruisende hart van het schip biedt oneindige mogelijkheden, zoals een chique ruimte voor een gala-diner, feest, flashy decor voor een talkshow, verrassend decor voor een productpresentatie, etc. Door middel van een glazen wand kan een aparte ruimte gecreëerd worden voor een intiemere sfeer.

Buitendek

Als onuitputtelijke bron van inspiratie daagt het buitendek u uit! Tover het om tot een varend strand met bar. Leg aan in een haven voor een sail-in bioscoop, of bouw er een open air ijsbaan in de winter. Een tentenconstructie op het dek creëert extra overdekte ruimte voor uw evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos!

DIVA Meubilair

Een absolute eyecatcher tijdens uw evenement zijn de DIVA tafels. De DIVA tafels zijn multifuctioneel. Ideaal als statafels, dinertafels, loungetafels. En kies een kleur uit voor de ledverlichting!

 • Feestavond 400 - 1500 personen
 • Theater Setup 100 - 350 personen
 • Sit-down diner 100 - 500 personen
 • Buffet / Walking diner 400 - 1200 personen
Prijzen op aanvraag