Oude Maze

Schip details
Salonboot huren Rotterdam
Salonboot Oude Maze huren
Oude Maze boot huren
Vaartocht havens rotterdam

Salonboot huren klein gezelschap in Rotterdam

Maak een boottocht door de Rotterdamse haven met salonboot De Oude Maze (voorheen Senathor) en vier je eigen feest! 

Salonboot De Oude Maze is 16 meter lang en heeft een fraaie teakhouten salon, een buitendek en in het vooronder een kajuit met toilet en 2-persoonsbed. Met een kleine minibar en een prachtige nautische interieur is dit prachtig gelijnde jacht ideaal voor een besloten groep om korte trips te varen. 

Buitendek en salon zijn gelijkvloers. Door de knusse bemetingen ideaal om een kleine vriendengroep, familie, bestuur of relaties uit te nodigen voor informeel en interessant vaartochtje.

Salonboot De Oude Maze

Dit partyschip is ideaal om een kleine vriendengroep, familie, bestuur of relaties uit te nodigen voor een informeel en interessante boottocht 

Opstappen U kunt op diverse plaatsen opstappen in Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook in Dordrecht, Zwijndrecht, Maassluis, Hoek van Holland enz. enz. In overleg met ons stelt u een leuke vaartocht samen. 

Vaarroute Wist u dat tweederde van Rotterdam bestaat uit havens? Vanaf de vaste ligplaats aan het Haringvliet passeren we twee bruggen, waarna we op de Nieuwe Maas komen. We zetten koers in westelijke richting naar Hoek van Holland. Te zien is het centrum van Rotterdam en de Willems- en Erasmusbrug die sierlijk boven het wateroppervlak uitsteken. 

Langs de Boompjes, de historische Veerhaven en de Euromast varen we naar ‘s werelds grootste zeehaven. We gaan de Waal- en Eemhaven in en zien imposante oceaanstomers die torenhoog boven onze salonboten uitsteken. 

Diverse goederen worden gelost en geladen. Vervolgens varen we weer retour richting centrum van Rotterdam. 

De tocht is eventueel uit te breiden in oostelijk richting tot aan de Van Brienenoordbrug of tot aan Kinderdijk. Daar vandaan is de prachtige skyline van Rotterdam goed te zien. Tevens varen we dan langs het Feyenoordstadion.

Capaciteit
De Oude Maze is geschikt voor maximaal 12 personen. U kunt lunchen of hapjes gebruiken aan boord, dit alles kant-en-klaar gepresenteerd in een goed gevulde picknickmand. U kunt uiteraard aanmeren bij een restaurant of andere gelegenheid.

Voor kleinere groepen is een boottocht met Directieboot De Oude Maze een ideaal uitstapje met een sjiek tintje.

Prijzen
2 uur (minimaal)€ 400,-
Vervolguur€ 150,-
Leeg varen€ 75,-
Dranken op uitkoop
Lunch op aanvraag