BOOT 1

Schip details
Boot partyboot feestboot
Boot 1 partyschip huren feest amsterdam
Boot partyboot feestboot

Partyboot huren in Amsterdam

BOOT 1 is dé varende feestboot van Amsterdam. Vanwege de grote en hoge binnenruimte is dit partyschip inzetbaar voor dansfeesten, maar ook zeer geschikt voor vergaderingen, diners en huwelijksvoltrekkingen. 

Op het grote open buitendek is het met mooi weer gegarandeerd groot feest! BOOT 1, de moderne feestboot in Amsterdam, is geschikt voor groepen van 40 tot 240 personen. Het partyschip is bijzonder flexibel en veelzijdig: hierdoor is het mogelijk allerlei soorten feesten te plannen:van recepties, borrels, diners, verjaardagsfeesten, vergaderingen, presentatie's, dance'-feesten tot al varende je huwelijk laten voltrekken: alles is mogelijk 

BOOT 1 heeft één grote binnenruimte, met een maximale capaciteit van 240 feestende personen. Maar ook met 100 personen is het gezellig. Er hangt een geweldige sfeer waardoor je gelijk uitgenodigd wordt tot dansen. Het schip leent zich erg goed voor (dans)feesten, maar ook voor diners, bruiloften en vergaderingen doordat het één open ruimte is. Daarnaast heeft het een gigantisch buitendek, waar alle gasten kunnen genieten in het zonnetje. 

De thuishaven van partyschip BOOT 1 is Amsterdam, maar ook andere locaties kunnen aangedaan worden. Te denken valt aan: Haarlem, Zaandam, Alkmaar, Muiden, Almere, Lelystad, Huizen, Volendam, Hoorn, Enkhuizen en IJmuiden.

Feest op het water

Op dit partyschip wacht u bij binnenkomst een aperitief en vervolgens een mooi ingedekte tafel. Na de dis worden de tafels weggehaald en zorgt de DJ of band ervoor dat de voetjes van de vloer gaan! 

Maar denk ook bijvoorbeeld aan een varende vergadering of al varende je huwelijk laten voltrekken. De zaal is middels decoraties heel eenvoudig in te richten naar uw wensen zodat het echt uw eigen locatie wordt. Wat dacht u van het geven van het JA-woord in de buitenlucht, lekker loungen of dansen, of een chique drie gangen diner? Al varend BBQ-en kan natuurlijk ook.

Boothuur:Minimaal 4 vaaruren

Een open buitendek over de volle lengte van het schip!
Er is dus plaats voor alle gasten. Als het weer het toelaat kan hier lekker geborreld worden,
De binnenruimte is multifunctioneel en dus in te richten al naar gelang uw wensen.

Prijzen (Ex 9% BTW)
Prijs per uur € 375,-minimaal 4 uur
Ligplek reservering€ 165A'dam De Ruyterkade of Piet Heinkade
Onbeperkt drank€ 5,95 p.p. per uur
toeristen belasting€ 1,50 p.p.