Bredero

Schip details
City Tender Bredero Amsterdam rondvaart
City Tender Bredero Amsterdamse grachten
Boot huren Amsterdam rondvaart
City Tender Bredero rondvaartboot huren

Citytender Bredero

Een gezellige boot huren in Amsterdam voor groepen tot 60 personen? De stijlvolle Citytenders Bredero en Multatuli zijn ideaal voor een bijzondere vaartocht in Amsterdam. 

De ruime schepen combineren de charme van klassiek met het comfort van moderne duurzame techniek. Door de fluisterstille elektrische aandrijving varen zij schoon en geruisloos. De gerieflijke inrichting van de boot is verplaatsbaar en het interieur kan zodoende aangepast worden voor elke gelegenheid. Hierbij valt te denken aan een gezellige borrel of receptie, sfeervolle trouwceremonie, dinercruise of gewoon een aangenaam vervoer van A naar B.

Amsterdam vanaf het water

Culinair
Van borrel vaartocht tot een varend dineren, de City Tender is geschikt voor alle gelegenheden.

 • Borrel
 • Receptie
 • Trouwceremonie
 • Dinnercruise
 • Of van A naar B

Alle City Tenders zijn uitgevoerd met een “flexibele” inrichting, zodat een gevarieerd gebruik mogelijk is. De boten worden voortgestuwd door een fluisterstil elektromotor, waardoor u geruisloos door de grachten kunt varen. De actieradius is ruim voldoende voor een vaartocht over de grachten maar ook de Amstel, Vecht en de Zaan behoren tot de mogelijkheden.

Trouwlocatie

De Bredero is een officiële trouwlocatie van Amsterdam. Of u nu de ceremonie aan boord wilt houden, een receptie wilt geven of gewoon vervoerd wil worden op u trouwdag, onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het realiseren van uw wensen. 

U kunt uw gasten op een bijzondere en praktische manier vervoeren tussen de verschillende locaties of uw feest aan boord geven. Ook is het mogelijk om de hele plechtigheid bij ons aan boord te laten plaatsvinden. Al onze schepen zijn aangewezen als trouwlocatie voor Stadsdeel Centrum. Wilt u trouwen aan boord, dan reserveert u bij ons een schip en maakt u zelf een afspraak bij stadsdeel Centrum. Bij de ondertrouw geeft u aan dat u de plechtigheid wilt laten plaatsvinden aan boord van een van onze schepen. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden. 

Varen eten en drinken 

Lunchcruise door Amsterdam Trakteer uw gasten op een heerlijke lunch tijdens een vaartocht in Amsterdam. Lunchen aan boord een van onze klassieke schepen is een originele manier om de dag te breken tijdens uw bezoek aan onze stad. Italiaans buffet De Italiaanse keuken is een typische keuken van de mediteranee. Eenvoudige, maar gezonde ingrediënten zijn oorspronkelijk samengevoegd om zo gezonde, smaakvolle maaltijden te verkrijgen. De sleutel van de hedendaagse Italiaanse keuken is de kwaliteit en versheid van de ingrediënten en het gebruik van kruiden, zoals basilicum, tijm, peterselie en rozemarijn. (minimaal 20 personen) 

Traditionele Indonesische Rijsttafel Bij een Indonesische rijsttafel denk je meteen aan een tafel vol met allerlei heerlijke gerechten, drankjes en veel gezellige eters. De rijsttafel bestaat hoofdzakelijk uit rijst, gecombineerd met diverse en vooral veel bijgerechten. Onze rijsttafel is zorgvuldig samengesteld door restaurant Kantjil & de Tijger die bekend staat voor de hoogste kwaliteit in Amsterdam. (minimaal 10 personen) Meer weten stuur ons een mail.

 • vaart elektrisch!
 • transfer tot 65 personen
 • borrel tot 60 personen
 • buffet tot 45 personen
 • zittend diner tot 35 personen
 • flexieble interieur
 • ramen, dakramen kunnen open
 • bar, muziek installatie, i-pod
 • w.c., verwarming
Prijzen 2020
2 uur (minimaal)€ 700,- (ex BTW 6%)