Emma

Schip details
salonboot huren amsterdam Emma
boot Emma huren amsterdam
Salonboot Emma Diner

Salonboot huren Amsterdam

U kunt Salonboot Emma huren voor een rondvaart in intieme sfeer over de Amsterdamse Grachten. 

Deze prachtige salonboot is gebouwd in 1913 bij scheepswerf Tiebout aan de Amstel. Enkele jaren geleden volledig gerestaureerd met de luxe en grandeur van de jaren 20. Glanzend mahonie hout, geslepen glas en originele Art Deco details sieren het interieur. De kuiptent kan geheel open evenals het zonnedak. In april 2011 werd zij in gebruik genomen en gedoopt tot 'Emma'. Aantal personen: 20.

Varen over de grachten in elk seizoen

Opstapplaatsen

De standaard opstapplaats van de salonboot Emma is in het centrum van Amsterdam. Er zijn tal van opstapplaatsen mogelijk, zoals Ouderkerk, nes a/s Amstel of Uithoorn, of bij een van de vele restaurants en hotels aan de Amstel,

Met de Emma kunt u een prachtige vaartocht maken door de grachten van Amsterdam.

Een vaartocht is mogelijk in elk seizoen en bij elk weertype. Bij mooi, warm weer kunnen we een gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van centrale verwarming. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Emma altijd goed!

Tijden

De tijden van de vaartocht met de salonboot Emma zijn geheel naar uw wens aan te passen. Zo kunt u een middagtocht met een High Tea maken of een mooie avond over de Vecht met haar mooie buitenplaatsen varen. U kunt uw vaartocht ook combineren met een diner aan boord van de salonboot of een running dinner langs uitstekende restaurants aan de Vecht. Beperkingen zijn er eigenlijk niet aan de Vecht, mogelijkheden volop!

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening.

U ontvangt van ons altijd een offerte.

Salonboot Emma

  • ruim toilet aanwezig
  • verwarming
  • biertap
  • goede geluidsinstallatie met iPod aansluiting
  • catering op hoog niveau
  • een moderne stille motor zorgt voor geruisloos en schoon varen

Het intieme karakter maakt dit schip uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen.

Prijzen Emma (ex BTW)
Eerste 2 uur (minimaal)€ 480,-
Ieder volgend uur€ 225,-
Bediening per uur€ 34,50