Boot 2

Schip details
Boot partyschip feest
Boot partyschip feest
Boot 2 partyschip huren Huwelijk amsterdam
Boot partyschip feest

Partyschip huren Amsterdam

BOOT 2 is de gezelligste feestboot die je kan vinden. Het partyschip heeft een intieme bovenzaal met moderne ‘eye catching’ bar. Beneden in het schip bevindt zich een knusse scheepslounge. 

Het grote open buitendek biedt plaats aan totaal 100 personen. Dus bij mooi weer kan de hele groep buiten feesten! Vier je feest op deze boot tijdens een spetterende party. Huur boot 2 voor een bruiloft, dance feest, vergadering of receptie. 

BOOT 2 is een no-nonsense partyschip en biedt plaats aan maximaal 100 personen, maar is ook zeer geschikt voor kleinere gezelschappen! Het heeft nameijk twee vertrekken. Beneden is een bar en een lounge-zaal waar je lekker onderuit kunt hangen voor een goed gesprek en een borrel. Ook belangrijk tijdens een feest. 

Boven is de zaal waar gegeten, vergaderd en getrouwd kan worden. Als dat voorbij is kunnen de tafels weggehaald worden en is het feest! In deze ruimte bevindt zich tevens een sfeervolle bar. Het partyschip heeft een groot buitendek waar je met de hele groep op kunt. 

De thuishaven van BOOT 2 is Amsterdam, maar ook andere locaties kunnen aangedaan worden. Zoals: Haarlem, Zaandam, Alkmaar, Muiden, Almere, Lelystad, Huizen, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Loosdrecht, Aalsmeer, Utrecht en IJmuiden. Bent u dus opzoek naar bootverhuur in regio Amsterdam neem dan nu contact op.

Varen met BOOT2 

flexibiliteit en veelzijdigheid.

Met dit partyschip heeft u een feestboot en feestlocatie in 1. Hier geeft u een feest op maat. U kunt bij ons voor velerlei soorten feesten terecht: van recepties, borrels, diners, dance tot verjaardagsfeesten. Maar naast feestlocatie is dit partyschip ook geschikt voor serieuzere zaken, want vergaderen of het geven van een productpresentatie behoren ook tot de mogelijkheden. 

BOOT2: dé ultieme varende (trouw)feestlocatie.

Wat dacht u van al varende aan elkaar het ja-woord geven? Ook dat kan op de varende trouw- en feestlocatie van BOOT2! Naast het geven van het ja-woord aan boord van het partyschip is het ook mogelijk om een bruiloftsreceptie, huwelijksdiner of knalfeest te houden. 

Boot 2 is verfrissend en heeft een moderne, gezellige uitstraling die eenvoudig aan is te passen aan jullie wensen. In een mum van tijd is een receptie of dinerzaal om te toveren tot heuse feestlocatie waar de voetjes van de vloer gaan.
Kortom, deze partyboot is de ideale feestlocatie voor jullie trouwdag.

Een band of DJ laten opteden in deze ultieme feestlocatie is een belangrijk ingrediënt voor een feestelijke en onvergetelijke avond! 


Boothuur minimale vaartijd 4 uur

  • BOOT 2 en BOOT 4: EUR 275 per uur
  • BOOT 5: EUR 250 per uur

Catering

  • Onbeperkt drank: 5,50 euro p.p. per uur
  • Onbeperkt drank (incl. prosecco): 7 euro p.p. per uur
  • Sterke drank: in overleg
  • Diners en BBQ's: v.a. 13,50 euro p.p

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW (6% op BOOT-huur en food, 21% op drank)

Een buitendek met uitzicht

Bij een partyschip verwisselt het uitzicht elke minuut, het verveelt dus nooit. Op het buitendek van Boot 2 kan je met je hele gezelschap lekker genieten van de zon en de frisse wind. Maar wil je geen rust maar lekker loungen of swingen: dan gaat gewoon de muziek aan. Natuurlijk is het mogelijk om het hele 'feest' buitenop te houden. En mocht het weer nou onverhoopt omslaan, dan loop je gewoon naar binnen. Het feest kan dus ten alle tijden gewoon doorgaan 

Een bovenzaal met flexibele inrichting 

De bovenzaal is zo ingericht dat het in een mum van tijd om te toveren is van een formele vergaderzaal of restaurant tot een heuse feestzaal / discotheek. Dus na de koffie kunnen de voetjes van de vloer! Even uitgedanst? Dan biedt de gezellige bar uitkomst. 

Heerlijk loungen op BOOT 2 

BOOT 2 heeft een loungezaal onder in het partyschip. Bij deze zaal is ook een leuke en gezellige bar aanwezig. Heerlijk rustig op het gemak bijpraten in de loungezaal. Hier laat je het feestgedruis even achter je en komen goede gesprekken op gang. Dus plof maar lekker in de banken; even rust!

Prijzen 2022 ex 9% BTW
per uur€ 345,-Minimaal 4 uur
Ligplek reservering€ 165,-A'dam: De Ruyterkade of Piet Heinkade
Onbeperkt drank p.p. per uur€ 5,95Bier/wijn/fris/koffie
Toeristen belasting€ 1,50 p.p.