Adeline

Schip details
Adeline salonboot huren het Vaarbedrijf
salon boot huren amsterdam
Adeline salonboot huren

Salonboot huren Amsterdam

Vaartocht door de grachtengordel van Amsterdam. De Amsterdamse grachtengordel is een uniek monument van wereldformaat en kreeg niet voor niets in 2010 een plaats op de Unesco Werelderfgoedlijst. 

De Amsterdamse grachtengordel werd tijdens de Gouden Eeuw gebouwd en groeide uit tot een karakteristieke omgeving waar veel rijke financiers uit de handelswereld neerstreken. Dit is nu nog te zien aan de rijk gedecoreerde panden aan Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Een vaartocht door dit bijzondere deel van Amsterdam is een hoogtepunt voor de vele (internationale) bezoekers die Amsterdam dagelijks aandoen.

Varen over de Amsterdamse grachten

Met de salonboot Adeline kunt u een vaartocht door dit gebied maken. In overleg met de kapitein kunt u zelf uw route door de grachtengordel uitstippelen. Zo komt u tijdens uw vaartocht op plaatsen in de grachtengordel waar de gewone rondvaartboten niet komen. Wij kunnen ook zorgen voor een gids aan boord, die een uitgebreide toelichting op het ontstaan van Amsterdam en de grachtengordel geeft.

Tijden

De tijden van de vaartocht met de salonboot Adeline zijn geheel naar uw wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld een middagtocht met een High Tea voor 30 personen maken of een mooie avond door de stad Amsterdam varen. U kunt uw vaartocht ook combineren met een diner aan boord van de salonboot of een running dinner langs uitstekende restaurants aan de grachten. Beperkingen zijn er eigenlijk niet in Amsterdam, mogelijkheden volop!

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren, en exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening.  

Opstapplaatsen

De standaard opstapplaats van de salonboot Adeline is Amsterdam. Waar in Amsterdam, dat bepaalt u vooraf in overleg. Er zijn vele opstapplaatsen in Amsterdam mogelijk, zoals nabij het Centraal station, bij de Stopera of bij een van de vele restaurants en hotels. Uw vaartocht kan ook starten of eindigen buiten het centrum van Amsterdam, bijvoorbeeld bij de Omval of de Nieuwe Meer, in Amsterdam-Noord en in verschillende plaatsen langs de Amstel, zoals Oudekerk, Nes en Uithoorn. Desgewenst kan de salonboot Adeline ook naar de Vecht komen voor een vaartocht op deze romantische rivier. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden!

Salonboot De Adeline

Aantal personen aan boord.

  • De salonboot Adeline kan maximaal 60 personen vervoeren.
  • Bij een zittend diner aan tafel of een uitgebreid buffet is het maximum 50 personen.
  • Wanneer u aan één lange tafel wilt zitten met uw gezelschap, dan is het maximum aantal personen 40.

Prijzen (ex BTW)
2 uur (minimaal)€ 1.250,-
vervolguur€ 285,-
Bediening per uur€ 34,50
Leeg varen per uur€ 75,-