Dame van Amstel

Schip details
Dame Van Amstel salonboot huren amsterdam
Dame Van Amstel salonboot amsterdam
Dame Van Amstel salonboot amsterdam

Salonboot huren Amsterdam, Amstel en Vecht

Varen met salonboot de Dame van Amstel. Wilt u een rondvaart of boottocht maken in Amsterdam, over de Amstel of de Vecht in een stijlvolle salonboot dan is De Dame van Amstel een uitstekende keus

Salonboot
Het klassieke uiterlijk van salonboot de Dame van Amstel is geheel in jaren '20 sfeer en voorzien van stijlvolle details. Daarnaast bevat zij alle voorzieningen om u van hedendaagse luxe en uitstekende catering te voorzien. De Dame van Amstel uitermate geschikt voor seminars, presentaties, (bruilofts-)feesten en zakelijke besprekingen.

Geschiedenis salonboot Dame van Amstel
Salonboot Dame van Amstel is in 2004 tot in detail gerestaureerd om luxe vaartochten mee te maken over de Vecht, de Amstel en omliggende wateren. Het schip is nu een van de grootste en fraaiste klassieke salonboten in Nederland. 


Vaartocht met de Dame van Amstel

Met salonboot de Dame van Amstel kunt u een aangename vaartocht maken door Amsterdam, over de rivier de Amstel of over de rivier de Vecht. 

De salonboot kan elk seizoen varen en bij elk weertype is de vaartocht mogelijk. Bij mooi, warm weer kan een gedeelte van het schip geopend worden zodat u van de frisse vaarwind kunt genieten. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot Dame van Amstel is goed verwarmd door middel van de aanwezige centrale verwarming. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Dame van Amstel altijd goed! 

Zowel de Amstel als de Vecht zijn schitterende rivieren met een heel eigen karakter. Op de Vecht vaart u langs talloze buitenhuizen en kleine kastelen, vaak omgeven door de weelderigste tuinen met uitbundige hortensia’s. Kleine theekoepeltjes, schattige bruggetjes en de mooiste dorpjes passeert u tijdens uw vaartocht over de Vecht. 

De rivier de Amstel stroomt tussen Amsterdam en Uithoorn. Nog in Amsterdam leidt de vaartocht langs vele highlights van de stad zoals de Magere brug en theater Carré. Verder weg de Amstel op vaart u langs de pittoreske plaatsjes Ouderkerk a/d Amstel en Nes a/d Amstel. De rivier ligt hier relatief hoog waardoor u als het ware hoger vaart dan de omliggende weilanden en boerderijen. Dat alleen al is een uniek gezicht.

Aantal personen aan boord van de salonboot Dame van Amstel

  • De salonboot Dame van Amstel kan maximaal 70 personen vervoeren. Bij een zittend diner aan tafel of een uitgebreid buffet is het maximum 53 personen. Wanneer u aan één lange tafel wilt zitten met uw gezelschap, dan is het maximum aantal personen 20.

Prijzen ex BTW
2 uur (minimaal)€ 1.500,-
vervolguur€ 300,-
Bediening per uur€ 34,50
voorvaren per uur€ 75,-