Het PartySchip

Schip details
Het Partyschip
Het Partyschip 2
Het Partyschip Indeling

Partyboot Het PartySchip, voor de leukste party’s en de beste prijs ! Het Partyschip heet niet voor niets Hét Partyschip. Als je een echte feestboot zoekt ben je nu aan het goede adres. 

Het PartySchip staat bekend om haar uiterst betaalbare prijzen. De thuishaven is Leimuiderbrug vlakbij Schiphol 

Hét PartySchip is in 1931 gebouwd als een zogenaamde gemotoriseerde dekschuit (beurtschip) geschikt voor een lading van ruim 25 ton. De afmetingen, die in de loop der jaren niet veranderd zijn, zijn 23 mtr lang, 5 mtr breed en 1 mtr diepgang.

 • Familiefeest
 • bruiloft
 • BBQ-party
 • PartyEiland
 • Surprise Party
 • Vrijgezellenfeest
 • Verjaardag
 • Studentenfeest
 • Vrijwilligersfeest

Zakelijk:

 • Bedrijfsfeest
 • Personeelsfeest
 • Jubileumfeest

De oorspronkelijke naam was De Kontiki. De stompe kop en de oorspronkelijke lijn van de dekschuit zijn nog steeds karakteristiek voor het schip. Als men goed kijkt ziet men ook nog van het oorspronkelijke schip de contouren. Hier en daar, o.a. op het voordek en in de machinekamer, zijn zelfs nog de oorspronkelijke klinknagels zichtbaar. 

In 1984 is de salon in het schip gemaakt en de stuurhut erop geplaatst. Het schip is toen verbouwd tot passagiersschip. De thuishaven was Den Oever en er werden dagelijkse sportvistripjes op de Waddenzee mee gemaakt. De naam werd toen De Balgzand vernoemd naar de zandplaat voor de kust van Den Helder. In de loop van 1999 / 2000 is het schip verbouwd tot partyschip. De robuuste inrichting (stalen banken en stalen tafels) heeft plaats gemaakt voor een gezellige, in scheepvaartstijl ingerichte salon. Er is een bar aangebracht, gemaakt van een klein zeilscheepje. Technische zaken zijn gerenoveerd en de naam is veranderd in de De Fuif Schuit. Op 14 april 2000 is het schip opnieuw gedoopt. 

Begin 2006 is de stalen opbouw op het achterschip gemaakt en het interieur is opnieuw aangepast. Daarmee heeft het schip uiteindelijk alle geplande verbouwingen achter de rug en gaat het de toekomst in onder de naam: Hét PartySchip !

Bij Hét PartySchip is álles mogelijk.

Kort varen, lang varen, uitstapjes onderweg of naar het PartyEiland ? Allerlei arrangementen zijn mogelijk. 

Er zijn veel aanbiedingen en “all-inclusive” arrangementen. Ook hebben we een compleet PartyEiland tot onze beschikking. Hier kunnen we ontzettend leuke party’s voor u organiseren die in alles afwijken van een standaard feestje. 

Met Hét Partyschip naar Hét Partyeiland... Wat te denken van een compleet verzorgde BBQ ? Het is mogelijk om uw feest of receptie in zijn geheel of gedeeltelijk op het Partyeiland te vieren. 

Een bruiloft op ons eiland is een compleet sprookje, zoals je dat in films ziet. Wij zorgen er voor dat alles wat u wilt op het eiland geregeld wordt. Tenten, verlichting, versiering, eten, drinken, artiesten, etc, etc. 

Je kunt je voorstellen dat een feest op een eiland dus heel apart en heel bijzonder is.

Op het voordek hebben we 15 zitplaatsen en ook 15 staplaatsen. Op een zonnige dag is het hier iedere keer een gezellige bedoeling. Er is hier altijd wel wat vaarwind en meestel zien we hier de jongelui. Met een beetje fantasie heb je hier ook een beetje het Titanic-gevoel… lekker met je hoofd in de wind.

In de stuurhut is het gezellig vertoeven. Hier zien we meestal de mannen en de watersporters verschijnen. Waarom? Veel knopjes, veel metertjes en veel sterke vaarverhalen ! Er zijn hier 5 zitplaatsen en 5 staanplaatsen. Daar waar mogelijk en veilig mogen de gasten zelf een stukje varen.

Panoramadek De naam zegt het al; hier heeft u het mooiste panorama. Ook bij wat minder zonnig weer is het hier goed vertoeven. Er zijn 20 zitplaatsen plus 15 staplaatsen. Als we een optreden hebben van een zanger of andere artiest, dan gebeurt dit meestal hier. Het is ook een uitstekende plek voor het aansnijden van de bruidstaart.

Op het Achterdek zit je heerlijk in de luwte van het schip, altijd uit de wind, luisterrijk in het zonnetje. Een gouden stek dus. Er staan 15 heerlijke stoeltjes en daarnaast hebben we ook 10 staplaatsen. Indien gewenst kan het achterdek volledig overdekt worden. We beschikken we over zijkanten zodat het hele achterdek dicht kan.

De Roef wordt gebruikt voor het opstellen en uitserveren van buffetten. Die overigens JIT (Just In Time) aan boord gebracht worden door onze cateraar.

De salon is de gezelligste ruimte aan boord. Ingericht als een varend, nautisch bruin café voelt iedereen zich hier onmiddellijk thuis. Er zijn ruim 35 zitplaatsen met daarbij 25 staplaatsen.

Prijzen
4 uur (minimaal)€ 300,-
Servicetoeslag volwassenen€ 15,-
Vervolguur€ 100,-
Voorvaren per uur€ 75,-
Afkoop drankjes eerste uur p.p.€ 10,-
Afkoop drankjes vervolguren p.p.p.u.€ 5,-