BOOT 3

Schip details
Boot partyschip feest
Boot partyboot huren rotterdam
Boot partyboot huren feest
Boot partyschip huren rotterdam

Partyschip huren Rotterdam

Varen en feesten met BOOT 3 in Rotterdam. Op dit bijzonder veelzijdige partyschip vind je maar liefst 3 verschillende ruimtes met daarnaast een groot open buitendek. 

Bovenin het schip bevindt zich een gezellige, moderne loungebar met toegang tot het buitendek.
Beneden een ruime eetzaal met uitstekende bar- en keukenfaciliteiten. Een discozaal in een schip? Jazeker! BOOT 3 heeft een compleet uitgeruste discotheek.

Een varend 3 sterren restaurant! 

Dit partyschip is uitgerust met een fantastische keuken: u waant zich dan ook in onze eetzaal in een heus restaurant. Na afloop koffie en cognac aan de bar: heerlijk! Deze zaal biedt plaats aan maximaal 120 personen bij 'sitting' diners.

BOOT 3 heeft een aparte disco zaal. Het woord zegt het al. Hier gaat gedanst worden! De zaal in de partyboot is voorzien van discoverlichting, professionele geluidsapparatuur, etc. (dit alles is kosteloos te gebruiken) zodat het u aan niets ontbreekt voor een goed dansfeest.
De thuishaven van dit partyschip is Rotterdam. 

BOOT 3

U kunt deze varende feestlocatie geheel zelf inrichten naar uw eigen wensen. Er is standaard professionele DJ apparatuur aanwezig, waarvan kosteloos gebruik gemaakt mag worden. 

U bepaalt zelf of u een eigen DJ regelt of dat wij de muziek aan boord van de partyboot voor u verzorgen. De disco zaal is er helemaal op ingericht om te feesten en te dansen. Hier kun je dus helemaal los gaan. 

Van achter de 'DJ-booth' worden de lekkerste plaatjes gedraaid. En kun je verzoekjes aanvragen om het feest helemaal te laten slagen. 

Feesten op dit partyschip is nog eens extra leuk, omdat de drankjes en de catering verassend voordelig zijn. Dat bewijst maar weer: een goed feest op een super feestlocatie hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo wordt een feest geven toch gewoon weer leuk?! 

Boothuur:Minimaal 4 vaaruren

BOOT 3 is een partyboot dat plaats biedt aan 250 gasten. Echter, ook voor kleinere groepen is ze uitermate geschikt vanwege de verschillende ruimtes die te gebruiken zijn naar keuze.

Een varend 3 sterren restaurant!

BOOT 3 is uitgerust met een fantastische keuken: u waant zich dan ook in onze eetzaal in een heus restaurant. Na afloop koffie en cognac aan de bar: heerlijk! Deze zaal biedt plaats aan maximaal 120 personen bij 'sitting' diners.

Een discozaal in een schip? Ja, bij BOOT 3 wel!

BOOT 3 heeft een aparte disco zaal. Het woord zegt het al. Hier gaat gedanst worden! De zaal is voorzien van discoverlichting, professionele geluidsapparatuur, etc. (dit alles is kosteloos te gebruiken) zodat het u aan niets ontbreekt voor een goed dansfeest.

Heerlijk 'loungen' met uitzicht op het buitendek.

Waarom blijven staan als er lekkere sofa's staan? De bovenzaal is ingericht als lounge; 'ontspan' is hier het motto. Dus haal lekker een drankje bij de bar en klets eens bij met die vriend of vriendin die je al tijden niet gezien had.

Lekker loungen en BBQ-en op het buitendek.

BOOT 3 heeft een schitterend en comfortabel buitendek. Vanuit de loungezaal loop je zo het achterdek op. Een drankje halen aan de bar en dan heerlijk genieten van de zon en muziek: het leven is mooi! Al varende trekt de skyline aan je voorbij: zo smaakt die BBQ wel heel erg goed!

Prijzen 2022 exBTW
per uur€ 375,-minimaal 4 uur
Ligplek reservering€ 165,-
Onbeperkt drank p.p. per uur€ 5,95p.p.p.u.
Barpersoneel€ 25,-p.p.u. (1 per 50 gasten)