Adriaen Pauw

Schip details
Adriaen Pauw partyschip huren
Adriaen Pauw  party boot huren Haarlem
Adriaen Pauw Partyschip haarlem

Partyschip huren in Haarlem

Op partyschip Adriaen Pauw geeft u het beste feest in Haarlem. In een stijlvol ingericht partyschip, met fraaie bar, dansvloer, loungebanken en groot buitenterras bent u verzekerd van een geslaagd Alles is aanwezig voor een spetterende feestavond op het water! 

Dit partyschip is het paradepaardje, uit deze vloot en is geschikt voor een ontvangst tot 120 gasten. Deze bijzondere partyboot is rolstoel toegankelijk en beschikt over een lift. Het geweldige lounge karakter maakt het mogelijk niet alleen recepties, diners en feestavonden te organiseren maar ook een vergadering of presentatie te verzorgen. De sfeervolle bar en het grote bovendek maken dit geweldige schip compleet.

Ontdek samen met uw gezelschap Haarlem vanaf het water! Aan boord geniet u van vele mooie bezienswaardigheden die Haarlem te bieden heeft. Wij bieden u vele arrangementen. Zowel zakelijk als privé leveren wij tevens evenementen op maat. 
Bij al onze arrangementen heeft u de beschikking over een privé boot met gastvrije schipper en host! U stapt altijd aan boord vanaf ons Boothuys aan Spaarne 11a (Tegenover Teylers Museum). 

Parkeergelegenheid is aan de overkant bij parkeergarage Appelaar, Damstraat 12. Lopend bent u vanaf Station Haarlem binnen 10 minuten bij ons boothuis. 


Varend Feesten!

Organiseer uw feest aan boord van de Adriaen Pauw, het stijlvol ingericht partyschip, met fraaie bar, dansvloer, loungebanken en groot buitenterras. 

Basis arrangement € 22,50
Ontdek samen met uw gezelschap het prachtige Haarlem vanaf het water. Aan boord kunt u genieten van vele mooie bezienswaardigheden die Haarlem en omgeving u te bieden heeft.
Een perfecte break van de dag.

  • 1,5 uur varen
  • Onbeperkt koffie en thee

Lunch arrangement € 32,50
Kom overdag met uw gezelschap aan boord en beleef de sfeer op de Haarlemse grachten. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch met onbeperkt koffie en thee terwijl u geïnspireerd wordt door de omgeving.
Deze vaartocht is inclusief:

  • 1,5 uur varen
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Een heerlijk lunch buffet

Cheers and Beers Borrelarrangement € 28,50
Stap aan boord voor een ontspannen borrel met twee koude hapjes en een warm hapje van de Haarlemse wateren. Geniet op  een comfortabele boot terwijl u langs de mooiste plekken van de stad vaart. Vanuit de open bar zorgt de host dat het u aan niets ontbreekt. Bij mooi weer heerlijk genieten met uw gezelschap op het bovendek, bij minder weer zijn onze boten heerlijk verwarmd!

  • 1,5 uur varen
  • Onbeperkt bier, wijn, frisdranken en mineraalwater
  • Zoute koekjes en nootjes
  • Bitterballen, 3 p.p.

Uiteraard kunnen wij ook een offerte op maat maken.

partyschip Adriaen Pauw

Partyschip Adriaen Pauw is een ruim schip met bovendek


Prijzen (ex BTW)
Starttarief ( 2 uur)€ 750,-
vervolguur€ 375,-