Boot 8

Schip details
Boot partyboot feestboot Vecht
Boot partyboot feestboot
Boot partyboot feestboot
Boot partyboot feestboot

Partyschip huren in Utrecht

Een stijlvol en veelzijdige partyschip aan de Vecht. Presidentieel varen in Utrecht en de Vecht op een moderne partyboot met grandeur! De feestlocatie met klasse 

Dit partyschip, met als thuishaven de Vecht / Utrecht, is een moderne partyboot. Ooit gebouwd als presidentieel jacht ademt zij nog steeds klasse uit. Vanwege de verschillende ruimten is zij zowel voor kleinere groepen vanaf 25 man als voor grotere groepen tot 200 man een geschikt schip. Van diner, huwelijksvoltrekking, zakelijke bijeenkomst tot dancefeest. Alles is mogelijk! Kortom dit is de partyboot van Utrecht met allure! 

Vaargebied 

Boottocht over de Vecht, vol historie en natuur Een rondvaart over de Vecht kenmerkt zich door mooie natuur en historische herenhuizen met hun prachtige tuinen. De Vecht is al eeuwenlang één van de mooiste vaargebieden van Nederland. Vanuit Utrecht gaan we met deze boottocht over de Vecht langs de kleine pittoreske dorpjes die eraan gelegen zijn. Zo doen we met deze boottocht op partyboot 8 de volgende plaatsen aan: Vreeland, Loenen aan de Vecht, Mijnden, Breukelen en Maarssen. De mooiste boottocht vanuit Utrecht over De Lek Via Utrecht en het Amsterdam Rijnkanaal gaan we met deze boottocht bij Vreeswijk door de sluis en komen we op de rivier De Lek. Na ongeveer anderhalf uur westwaarts varen met partyboot 8 arriveren we in dé zilverstad van Nederland: Schoonhoven. Deze stad wordt gekenmerkt door een schilderachtig centrum met smalle grachten en veel groen. Beneden in het partyschip bevindt zich een onverwachte schatkamer: een zeer intieme scheepsbar met de grandeur van weleer! Dit Partyschip heeft twee ruime buitendekken die plaats bieden aan totaal 200 gasten.

Catering

Op partyschip BOOT8 heb je alle vrijheid om het feest te vieren zoals je dat zelf wilt. 

Catering Mochten je ook willen eten aan boord, dat kan! We werken samen met een erg goede en uitermate betaalbare cateraar die van alles kan maken. Van een warm koud buffet, tapas tot een zomerse barbecue op het buitendek, alles is mogelijk! Zodra wij weten wat jullie ongeveer in gedachte hebben kunnen wij een offerte toesturen!   

Bittergarnituren en eenvoudige borrelhappen doen we zelf: voor 3,50 pp (excl 6% BTW) lopen we de hele avond hapjes uit. Mocht je wat luxer willen, dan kan onze cateraar dit weer verzorgen. Wil je zelf eten meenemen? Dit is ook geen probleem! Op partyschip BOOT8 mag je dat zelf beslissen. We hebben een royale keuken die je vrij kan gebruiken.

De Bar
Bij binnenkomst kom je in de gezellige bar terecht. Deze warm aangeklede ruimte is uitermate geschikt om een gezellige borrel (te geven), receptie of een zittend diner. De ‘Eye catching' bar nodigt meteen uit voor een verkoelend drankje. In deze barzaal is voorin een heerlijke grote loungebank waar je even rustig kan genieten en en lekker met elkaar kan borrelen. Vanaf deze bank heb je rondom uitzicht naar buiten zodat je kan genieten van het mooie uitzicht dat de vecht je te bieden heeft.

Disco zaal
Achterin het schip is de disco zaal. Deze zaal is volledig ingericht om er een spetterend feest van te maken!  De nieuwste LED-discoverlichting zorgt ervoor dat u meteen in de feest stemming komt. Onze DJ zet een plaatje op en het feest is compleet! Zelf een DJ meenemen? Geen probleem! De apparatuur die in de discoruimte staat is een professionele DJ set, en is vrij te gebruiken!
 
Lounge
Beneden in het schip zit de schatkamer, een oergezellige scheepsbar! Een warm aangeklede ruimte waar je je even lekker kan terug trekken als het feest boven helemaal los gaat. De heerlijke loungebanken en gezellige bar en poefjes nodigen uit om even lekker rustig te gaan zitten en bij te kletsen met die vriend of vriendin die je al jaren niet meer gesproken hebt. Met kleinere groepen is het ook mogelijk om deze bar af te sluiten en niet te gebruiken: hiermee voorkom je dat het schip voor kleine groepen te groot is. Dus zowel voor kleinere (vanaf 25 personen) als grotere gezelschappen (200 personen maximaal) is dit een geschikt feestschip.
 
Buitendek
Vanuit de discozaal kom je op het open achterdek dat voorzien is van een echte Borreti BBQ, welke vrij te gebruiken is. Tevens hebben we hier lekkere zonnestoelen staan. Via de wentel trappen aan beide kanten kom je op het volledige open bovendek terecht. Vanaf hier heb je
pas echt een spectaculair uitzicht over de Vecht! Dit dek biedt plek aan 200 personen.

  • Capaciteit: 25 tot 200 personen
  • Bar
  • Disco zaal
  • Lounge
  • Buitendek
Prijzen 2022 ex BTW
per uur€ 375,-minimaal 4 uur
Ligplek reservering€ 165,-Utrecht Keulsekade
toeristen belasting€ 1,50p.p.
Drankarrangement€ 5,95p.p.p.uur
Barpersoneel€ 25,-p.p.p.u. (1 per 50 gasten)