Claes Horn

Schip details
Cleas Horn rondvaart alkmaarder meer
Cleas Horn rondvaart alkmaarder meer
Cleas Horn rondvaart alkmaarder meer

Rondvaartboot huren Alkmaardermeer

U kunt met Partyschip Claes Horn vanaf Akersloot een rondvaart maken over het Alkmaardermeer. Een varend uitje voor vrienden, familieleden of klanten. 

Voor maximaal 100 personen beslist een originele manier om uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag invulling te geven. In overleg wordt de te varen route bepaald, bijvoorbeeld via Spijkerboor naar De Woude, de Kaasmarkt of naar de Zaanse Schans. Passagieren op de Schans minimaal 45 minuten.

  • Varend uitje
  • Bruiloft
  • Bedrijfsfeest
  • Verjaardag

Kijk voor de verschillende rondvaarten bij Arrangementen

Partyboot Akersloot
Een ruim dakterras, een gezellige bar en natuurlijk een volwaardige muziekinstallatie: als u zoekt naar een partyboot bij Akersloot dan is de Claes Horn van ’t Hoorntje uw ideale keuze. Ontdek alle voordelen van uw feest op onze partyboot bij Akersloot.

De Claes Horn maakt elk feest op een partyboot bij Akersloot tot een ware belevenis. Dit is beslist een originele manier om uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag een geslaagde invulling te geven.

Partyboot Akersloot
Claes Horn beschikt over een ruim dakterras – vanaf hier genieten uw gasten gegarandeerd van een wijds uitzicht over de omgeving. Natuurlijk is er een ruime bar én het schip beschikt over een muziekinstallatie voor cd’s. Een microfoon is aanwezig. U kunt zelfs uw eigen artiest of muzikaal duo mee aan boord nemen. Zoals gezegd: uw ideale partyboot bij Akersloot.

Voor al uw wensen
Aan boord van de Claes Horn kunnen uw gasten genieten van koffie met gebak of een compleet warm of koud buffet. Wat u maar wilt. Als u dat prettig vindt, dan kunt u uw partyboot bij Akersloot ook combineren met een buffet, diner of lunch in een van onze zalen: ’t Achterom of Op Zolder.

Een heerlijke tijd
Een partyboot bij Akersloot past bij elke gelegenheid. Uw verjaardag vieren, een personeelsfeest, het jubileum van uw huwelijk vieren of het trouwfeest zelf: wij zorgen dat u en uw gasten een heerlijke tijd hebben. Goed om te weten: onze partyboot bij Akersloot is geschikt voor mindervaliden. Er is onder meer een rolstoellift aan boord.

Te gast bij ’t Hoorntje
’t Hoorntje Horeca ligt midden in Akersloot, aan de oevers van het Alkmaardermeer. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een jachthaven, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten.

Familiebedrijf
’t Hoorntje is op en top een familiebedrijf. Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk kunnen betekenen. Wij stellen eer in ons werk en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een onvergetelijk feest op uw partyboot bij Akersloot te bezorgen.


Rondvaart over het Alkmaardermeer

Aan de bar kunnen de gasten worden voorzien van koffie met gebak en een drankje, maar ook een broodtafel of een koud/warm buffet behoren tot de mogelijkheden (max. 70 personen). 

Voor maximaal 100 personen beslist een originele manier om uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag invulling te geven. Vertrektijden van de boot zijn naar wens in te vullen. Tevens kunt u het varen combineren met aansluitend een diner, buffet, lunch of barbecue in een van onze accommodaties. 

Maak een rondvaart met de Claes Horn:

  • Rondvaart van 2 uur: Rondvaart over het Alkmaarder- en Uitgeestermeer langs het eiland De Woude en dan weer terug naar Akersloot.
  • Rondvaart van 3 uur: Rondvaart over het Alkmaarder- en Uitgeestermeer langs het eiland De Woude en Spijkerboor weer terug naar Akersloot.
  • Rondvaart van 3,5 uur: Rondvaart van 5 kwartier naar Alkmaar, Claes Horn meert aan bij de Accijnstoren. Gasten kunnen een stadswandeling maken van 1 uur en komen weer aan boord voor de terugtocht, deze neemt wederom 5 kwartier in beslag.
  • Rondvaart van 4 uur: Rondvaart van 1,5 uur over het Alkmaarder- en Uitgeestermeer naar de Zaanse Schans, waar de gasten gelegenheid hebben om 1 uur te passagieren. Terugvaart langs dezelfde route, deze duurt wederom 1,5 uur.
  • Rondvaart van 5 uur: Rondvaart van 1,5 uur over het Alkmaarder- en Uitgeestermeer naar, de Zaanse Schans, waar de gasten gelegenheid hebben om 1 uur te passagieren. Terugvaart langs dezelfde route, echter uitgebreid met een vaart langs Spijkerboor, deze terugvaart duurt 2,5 uur.

Huur Partyschip Claes Horn Men kan de Claes Horn huren voor minimaal twee uur, uitsluitend in combinatie met een arrangement.

Rondvaartboot De Claes Horn heeft een salon voor 100 personen met een open zitgedeelte achter de salon en een dakterras dat plaats biedt aan 80 personen om met mooi weer te kunnen genieten van het uitzicht over het waterrijke poldergebied.

Natuurlijk zijn er toiletten aan boord en is ons schip aangepast voor gehandicapten.
Aan boord is een bar.

Prijzen 2020Prijzen
2 uur (minimaal)€ 490,-
volguur per uur€ 150,-
Prijzen uitsluiten in combinatie met arrangementvolguur per uur