Hydrograaf

Schip details
Hydrograaf
Hydrograaf 1
Hydrograaf Indeling

Partyschip huren in Amsterdam.

Partyschip De Hydrograaf huren is een bijzondere keuze. Dit voormalige stoomschip, in 1910 gebouwd bij scheepswerf F(e)ijenoord te Rotterdam en tot 1962 bij de Koninklijke Marine in actieve dienst geweest heeft altijd bekend gestaan als 'het schip van de Koningin' 

Door de riante salon met bar, gezellige inrichting met veel zitgelegenheid, is het schip bij uitstek geschikt voor boottochten met gezelschappen, zoals zakelijke ontvangsten en bruiloften en feesten. De Hydrograaf heeft altijd bekendgestaan als 'het schip van de Koningin', omdat de vorstinnen Emma, Wilhelmina en Juliana het schip in de jaren twintig en dertig hebben gebruikt voor hun officiële bezoeken aan de Hollandse Eilanden. Inmiddels hebben ook Kroonprins Willem Alexander en vele andere bekendheden met de Hydrograaf gevaren. 

Het vaargebied van de Hydrograaf centreert zich rond Amsterdam, Rotterdam en het Gooi. De Hydrograaf is een groot schip dat redelijk diep steekt. Het schip kan vele wateren bevaren maar niet alle. Mocht u een afwijkend water hebben gevonden waar u met dit Partyschip een feest op het water wilt houden dan kunt contact opnemen. Wij zullen de mogelijkheden dan voor u onderzoeken. Vertrekhavens: Amsterdam & Muiden/Weesp. Rotterdam afhankelijk van het vaarschema en de grootte van de partij. Indien u wenst dat het schip vanuit een andere haven vertrekt, worden voorvaarkosten gerekend

Een feest op het water

Ontvang uw gasten in de unieke ambiance van het voormalig stoomschip nu partyschip de Hydrograaf. 

Tijdens uw receptie of feest serveren wij drankjes en hapjes naar uw keuze. In ons cateringaanbod vindt u ideeën voor een feestelijk ontvangst aan boord, een voedzame lunch of een uitgebreid borrelgarnituur. 

  • Ook kunt u aan boord van de Hydrograaf in een sfeervolle en unieke omgeving uitstekend dineren. 
  • Aan boord van salonboot de Hydrograaf is afname van catering verplicht. Voor al uw wensen leveren wij de catering geheel op maat. 

Het dek van partyschip de Hydrograaf is ruim van opzet met veel zit gelegeheid. Benedendeks vindt u een goed verzorgd interieur. Er is plaats voor 150 personen. 

Capaciteit

  • Cocktail: 150 personen
  • Buffet: 120 personen
  • Diner: 70 personen
Prijzenzondag t/m donderdagvrijdag en zaterdag
3 uur€ 1.900,-€ 2.150,-
4 uur€ 2.100,-€ 2.350,-
5 uur€ 2.300,-€ 2.550,-
6 uur€ 2.500,-€ 2.750,-
7 uur€ 2.700,-€ 2.950,-
8 uur€ 2.900,-€ 3.150,-
9e uur en verder€ 250,- p.u.€ 250,- p.u.
Voorvaarkosten€ 120,- p.u.
Service kosten
1e 3 uur (minimaal)€ 250,-
overige uren€ 60,- p.u.