Grace Kelly

Schip details
Grace Kelly 1
Grace Kelly 2
Grace Kelly 3

Partyjacht Grace Kelly

Met haar 50 meter lengte, haar gracieuze lijn en haar stijlvolle, luxe en trendy interieurs, is dit partyjacht een imposante verschijning aan elke kade. Bekijk bovenstaande sfeerimpressie voor een indruk van deze luxe en flexibele evenementenlocatie voor 50 tot 250 gasten.

Dit gracieuze schip met een knipoog naar het mondaine Monaco uit de jaren vijftig van de vorige eeuw, wordt bemand door een vaste nautische en culinaire crew.

De partyboot Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en is geschikt voor uiteenlopende evenementen: van een swingend feest voor ruim 250 personen tot een zakelijke bijeenkomst en van een varende beurs tot een chique diner. De 3 levels en het geheel gestylede Topdeck bezorgen uw gasten een onvergetelijke Yacht Experience. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Vaargebied

Yacht Experience Grace Kelly heeft veel opstapplaatsen in Nederland, Duitsland en België. Van Rotterdam tot Düsseldorf en van Amsterdam tot Antwerpen. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Vaartarieven

De vaartarieven zijn afhankelijk van uw plaats van vertrek en het aantal gebruiksuren. Wij vernemen graag welke vertrekplaats uw voorkeur heeft en doen u dan geheel vrijblijvend een passende aanbieding.

In de vaarprijs zijn begrepen:

 • Exclusief gebruik van de partyboot door uw gezelschap
 • Het aantal gewenste vaaruren, inclusief de brandstofkosten
 • Nautisch personeel
 • Partymanager
 • Eventuele havengelden zijn afhankelijk van de door u gekozen vertrekplaats en zijn niet inbegrepen.

Culinaire ontdekkingsreis
De keukenbrigade van Yacht Experience Grace Kelly kan de bezoekers culinair verwennen door een groot arsenaal van mooie gerechten. Grace Kelly biedt tal van culinaire mogelijkheden: van lunches, walking dinners en uitgeserveerde diners tot culinaire traktaties geheel naar wens.

Varen vanuit Schoonhoven richting Rotterdam

De vaartocht van Schoonhoven naar Rotterdam is afwisselend en attractief. Rotterdam, een stad met volop bedrijvigheid, de indrukwekkende skyline bij het binnenvaren van de stad, de Willemsbrug en de Erasmusbrug, die het stadsbeeld aan de rivier bepalen. En als de tijd het toelaat kunt u een kijkje nemen in de havens. Kortom: een indrukwekkende vaartocht. (Schoonhoven – Rotterdam – Schoonhoven, inclusief een half uur inschepen, 5 gebruiksuren).

De vaartocht naar Rotterdam voert u langs de dorpen Bergambacht, Ammerstol, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek. In Rotterdam aangekomen wordt gevaren tot aan de Erasmusbrug, hier wordt gekeerd voor de terugvaart naar Schoonhoven.

Varen vanuit Schoonhoven richting Utrecht (Hagestein)

Een natuurtocht met daarin de oevers van de rivier De Lek, idyllisch natuurschoon en fraaie echt Hollandse plaatjes. Dat is wat u ervaart bij varen richting Utrecht. (Schoonhoven – Hagestein – Schoonhoven, inclusief een half uur inschepen, 5 gebruiksuren).

Varen vanuit Rotterdam

Ontdek de havens van het altijd bruisende Rotterdam. U maakt kennis met één van de grootste zeehavens ter wereld. Het partyschip bevindt zich tussen de vele zee- en binnenvaartschepen. Daarnaast ziet u scheepswerven en –reparatiebedrijven, pijpenleggers, droogdokken en de efficiënte overslag van miljoenen containers. Uiteraard heeft u ook een prachtig uitzicht op de bijzondere skyline van Rotterdam (vanaf 2 gebruiksuren).

De deskundige gids aan boord vertelt uitvoerig over het prachtige Rotterdamse havengebied of andere historische punten aan het water.

De Grace Kelly is voorzien van twee salons en een dubbele zithoek in de Captain's Corner. De Monaco Lounge, de gezellige benedensalon, die voor veel activiteiten kan worden ingezet.

De salons zijn fraai afgetimmerd, luxe en sfeervol ingericht en voorzien van airconditioning.
De toiletten bevinden zich in het benedengedeelte van het schip.
Het partyschip is toegankelijk voor minder valide- en invalide gasten. In de hoofdsalon is een invalide toilet aanwezig. Door de breedte van de loopbrug is het schip alleen toegankelijk met een duwrolstoel (helaas niet met een elektrische rolstoel).

 • voltage 220 en 380 volt
 • geluidsinstallatie + microfoon aanwezig
 • verwarming/airconditioning
 • centrale verwarming en airconditioning
 • toiletgroep dames en heren op dek A
 • toilet op dek B (hoofdsalon)
 • rolstoel toilet
 • invalidetoilet dek B
 • Het schip is gebouwd onder toezicht van en goedgekeurd door de Nederlandse Inspectie Verkeer en Waterstaat.
Prijzen op aanvraagWij sturen u graag een offerte