OceanDivaFutura

Schip details
Oceandiva Futura
Oceandiva Futura 4
Oceandiva Futura 3
Oceandiva Futura 2

Evenementenlocatie OCEANDIVA FUTURA

Partyschip huren? Bijzondere varende locatie voor uw beurs, congres of bedrijfsfeest. Evenementenlocatie OCEANDIVA FUTURA is modern, futuristisch, stijlvol en geschikt voor bijeenkomsten van 100 tot 600 gasten. 

Het evenementenschip De FUTURA zorgt voor de juiste sfeer voor uw bedrijfsfeest, congres, beurs en roadshow. Het schip beschikt over drie afzonderlijke ruimtes: de centrale ruimte met rondom uitzicht op het water, een beneden lounge en een VIP-lounge. Het interieur is voorzien van LED-verlichting, flatscreens, designmeubilair en een volledig uitgerust licht- en geluidssysteem. Laat uw gedachten varen over meer dan 1001 ligplaatsen om uw gasten te ontvangen.

  • Futuristisch en luxe
  • Drie ruimtes en een buitendek (1.250 m2)
  • LED-verlichting en flat screens achter de bars
  • Op het hele schip uitzicht naar buiten
  • 100 – 600 gasten

Een belevenis op maat

Wanneer u er serieus over nadenkt een partyschip met allure te huren dan kunt u ook verwachten dat alles tot in de puntjes verzorgd is en helemaal naar uw zin. 

Het Team van OceanDivaFutura denkt met u mee als u dat wilt, geeft een voorzet als dit nodig is en neemt u alle zorgen uit handen. 

Corporate events 

Een bijzondere locatie voor uw feest! Een personeelsfeest, Nieuwjaarsborrel, jubileum, maar ook ‘gewoon’ een bedankje voor uw relaties of de inzet van uw medewerkers. Voor alle gelegenheden zijn de schepen in te richten om uw gasten een bijzondere ervaring te geven. 

Diners Een bijzondere locatie voor uw diner! Creëer een sitdown-dinner rondom uw productpresentatie of organiseer een walking-dinner op het buitendek, terwijl u geniet van een skyline of prachtig landschap. Wij adviseren, begeleiden en verzorgen uw catering tot in de finesses. 

Congressen Een bijzondere locatie voor uw congres! U gebruikt de centrale ruimte voor uw congres terwijl uw andere gasten op het bovendek een workshop volgen of hun netwerk onder het genot van een drankje uitbouwen. U vaart een nieuwe koers

Roadshows / productpresentaties De unieke locatie voor uw roadshow. Presenteer uw product in verschillende steden waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Arnhem. Eenmalig investeren en wij varen uw gasten naar 1001 ligplaatsen. Onze locaties bieden grenzeloze mogelijkheden Nederland, Duitsland en België. 

Image events / Beurs Party's Individuele aandacht, branding en netwerken maken uw evenement tot een intense belevenis. Pronk met onze schepen, maak ze eigen en prikkel uw gasten. De schepen zijn geheel naar uw eigen merk en look & feel aan te passen.

Entree Maak uw entree via het buitendek of via de centrale ruimte. De mogelijkheden voor een prachtig ontvangst zijn zeer divers. In de avonduren lichten wij het schip voor uw uit en u maakt entree over de prachtige rode loper. Eventueel gecombineerd met een ludiek entertainment act. VIP Dek Het VIP dek leent zich met spectaculaire ledbar en prachtig uitzicht over het water zich als ideale ontvangstruimte voor uw gasten. Daarnaast kan deze ruimte gebruikt worden als intieme lounge voor een presentatie of als speciale VIP ruimte om bijzondere gasten tijdens het evenement extra te verwennen of in het zonnetje te zetten. Centrale Ruimte Of het nou gaat om een spetterend feest met een gezellige band en/of dj, een seminar met een plenaire sessie of de lancering van een nieuw product… Deze schitterende, ruimtelijk ogende lounge, voorzien van een groot podium en twee ledbarren, kan verandert worden in elke sfeer die u wenst. Lounge Dek Op hetzelfde dek als de centrale ruimte bevindt zich het lounge dek. Deze ruimte kan tijdens uw evenement ingezet worden als bijvoorbeeld relaxlounge waar uw gasten onder het genot van een hapje en een drankje bij kunnen komen van het feestgedruis. Buitendek Het uitzicht vanaf het buitendek is verbluffend! Laat u inspireren en tover het dek om tot wat u maar wilt. Maak er een ijsparadijs met schaatsbaan van, bouw er een iglo op in de winter, of transformeer het tot een relaxed lounge dek met echt zandstrand…
  • Feestavond 100 - 600 personen
  • Theater Setup 75 - 150 personen
  • Sit-down diner 100 - 350 personen
  • Buffet / Walking diner 100 - 600 personen
Prijzen op aanvraag.