De Kampioen

Schip details
Kampioen 3
Kampioen 2
Kampioen 1

SALONBOOT DE KAMPIOEN

Voor een boottocht over de Vecht huurt u salonboot De Kampioen

Salonboot de Kampioen is een mooie authentieke salonboot, gebouwd in 1906. Geheel gerestaureerd en voorzien van hedendaags comfort, boegschroef en toilet. Het schip is volledig overdekt en bij mooi weer, kan het zeil aan de zijkanten van het schip worden opgerold. Een uitstekende koeling zorgt voor een fris wijntje en/of biertje en verwarming draagt zorg voor behaaglijke wintervaarten.

Opstaplocatie?
In het hoogseizoen, van 1 april t/m 30 oktober, is dit in Nieuwersluis ter hoogte van Zandpad 3. In het naseizoen, 1 november t/m 31 maart, is dit in Breukelen bij Straatweg 30. Een andere opstapplaats langs de Vecht graag in overleg.

De Kampioen is geschikt voor:

  • Borrelvaart tot 12 personen 
  • Budgetvaart tot 12 personen
  • Rondvaart tot 12 personen`Lunch - HighTeavaart tot 12 personen
  • Winterboottochten tot 12 personen

BORREL VAARTOCHT

Varen met een borrel in uw hand, zo ervaart u dat het leven écht goed is. Beleef een comfortabele rondvaart over de Vecht met borrel.

Dé borrelvaartocht over de Vecht

We bieden u de mogelijkheid voordelig te varen én te borrelen op de Vecht. Een drankje met een notenmelange, uit te breiden met een lekker borrel- of bittergarnituur naar keuze, erbij maakt uw boottocht compleet. Heerlijk genietend varen langs prachtige buitenplaatsen, kastelen en theekoepels.

Scheepsdetails
Lengte:9,8 meter
Breedte:2,4 meter
Diepgang:0,7 meter
Motor:Mitsubitshi S4L 40pk
Boegschroef:ja
Marifoon:ja
Koeling:ja
Verwarming:ja, Webasto 4 kw
Toilet:ja
Op aanvraag