Marlina

Schip details
Foto Marlina 2
Foto Marlina 4
Foto Marlina 3
Foto Marlina 1

Schip MPS Marlina 

Party & presentatieschip MPS Marlina is een geweldige en unieke beweging op het water. 

MPS Marlina is uniek door de lengte en capaciteit. 

Aan boord van het schip bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een geweldige capaciteit voor 350 gasten. Centraal vinden we een mooie dubbele bar met aan beide zijde een buffetlift. Op het buitendek vindt u natuurlijk ook een bar. 

Het schip beschikt over twee verschillende dekken. Deze ruimtes zijn geheel naar eigen smaak in te richten. Het schip biedt tal van mogelijkheden en bijna alles kan en mag aan boord van deze spetterende varende locatie. Van een zakelijke bijeenkomst tot een geweldige rondvaart. Niets is te gek! 

Lekker eten en drinken geheel naar wens. Wij dragen zorg voor de culinaire bezieling en goede sfeer van uw evenement. Back to basic, trendy food, chique diner of een waterval van chocolade, alles is mogelijk! 

Al onze gerechten zijn met de mooiste ingrediënten van het seizoen samengesteld door ons culinaire team. 

VAARTEN OP MAAT 

Naast onze arrangementen voor dagtochten kunnen wij ook vaarten op maat samenstellen. Willen uw gasten naar een bijzondere bestemming, een totaal verrassende invulling van de vaart of een originele activeit voor, tijdens of na de vaart? Wij regelen het graag voor u. Voor meer informatie en mogelijkheden neemt u contact met ons op.

Mocht het schip in andere plaatsen dan de thuishaven worden ingezet, worden de reis- en vervoerskosten van het personeel en/of materialen in rekening gebracht. 

Wij kunnen de complete invulling van uw evenement verzorgen. Denk hierbij niet alleen aan het culinaire gedeelte, maar ook aan de juiste ambiance, gastvrouwen/-heren, optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en het juiste entertainment of gastsprekers. 

MPS Marlina beschikt over eigen meubilair. Dit bestaat uit statafels, gewone tafels en bijpassende stoelen. Een chique presentatie! 

Uiteraard is het ook mogelijk om het schip in te richten met diverse decoraties. Wij hebben hiervoor een speciaal bloemdecoratie arrangement. 

Uiteraard maken wij een offerte op maat afgestemd op uw wensen. Willen uw gasten naar een bijzondere bestemming, een totaal verrassende invulling van de vaart of een originele activeit voor, tijdens of na de vaart? Wij regelen het graag voor u. Voor meer informatie en mogelijkheden neemt u contact op met hvb@hetvaarbedrijf.nl

Capaciteit

  • Passagiers 500 gasten 
  • Staande recepties-feesten 500 gasten 
  • Buffetten 350 gasten 
  • Diner 350 gasten 
  • Presentatie/theater 450 gasten 
  • Dinnershows (1 zaal) 350 gasten 
Charter prijzen
4 event uren€ 3.580,-
Verlenguren€ 890,-
Lege vaaruren€ 225,-
Stillig uren op- en afbouw€ 175,-