Contessa

Schip details
Contessa partyschip Rotterdam
Contessa partyschip rotterdam
Contessa partyschip rotterdam

Partyschip huren Rotterdam

Aan boord van het partyschip en conferentieschip Contessa bent u van alle comfort voorzien. Het schip is geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst. 

Partyschip Contessa is een luxe motorjacht en heeft een stijlvol ingerichte salon met aparte zithoek en authentieke open haard. Het schip vaart met gezelschappen vanaf 15 tot 75 personen vanuit de thuishaven Rotterdam en omgeving, varen vanuit andere plaatsen is mogelijk. 

EXTERIEUR

De Contessa is van origine een Amerikaans motorjacht wat in Florida gebouwd is in opdracht van schrijver Carl M. Heintz in 1965. Deze heer heeft met het schip vele plekken op deze wereld bezocht. In oktober 1998 is het schip opgekocht en omgebouwd tot een uitzonderlijk luxe charterjacht met een ruime smaakvol ingerichte salon met dansvloer. Het schip is recent compleet vernieuwd en beschikt onder andere over een licht- en geluidsinstallatie voor uw evenement. Door de flexibele inrichting kan de Contessa precies naar uw wensen worden ingericht van walking dinner tot dansvloer. 

INTERIEUR

De hoofdsalon (60m2) is vrij in te richten. Dit heeft als  resultaat dat het schip eigenlijk overal voor te gebruiken is. Bruiloften, verjaardagen, presentaties, brainstormsessies, rondvaarten, vergaderingen en ga zo maar door. Verder is de salon voorzien met een zeer goede geluidsinstallatie, een bar en luxe tafels met comfortabele stoelen.

CATERING

Met een kombuis en chefs aan boord kunt u kostelijk dineren met een uitgebreid pallet aan mogelijkheden.
Een walking dinner tot een klassiek gangen diner op de Contessa kan het allemaal.

Varen en vergaderen

De Contessa leent zich goed voor uw zakelijke bijeenkomst. U heeft de beschikking over geavanceerde AV-apparatuur en LCD-schermen. De inrichting van het schip kan geheel aangepast worden op uw wensen. 

Het eten en drinken aan boord van de Contessa is prima verzorgd. In de benedensalon van het schip is de buffetruimte. Hier worden het koud of warm buffet geserveerd. Ook een exclusief diner aan boord van de Contessa is mogelijk. 

Trouwen op het water Voor uw bijzondere dag kiest u een bijzondere locatie. Voor wie van het water houdt biedt de gemeente Maassluis nu exclusief de mogelijkheid om op het water te trouwen. De Contessa biedt een heerlijke ambiance vol klasse, stijl en comfort. 

Uw bruiloft is bij ons tot in de puntjes verzorgd. De trouwambtenaar komt speciaal aan boord om de ceremonie uit te voeren in deze intieme en romantische omgeving. Na de plechtigheid wordt de ambtenaar weer aan wal gebracht waarna de feestelijkheden kunnen losbarsten. 

U kunt kiezen uit een uitgebreid diner, een intieme receptie of uitbundig feest, afgestemd op uw individuele wensen.

  • buffetten maximaal 75 personen
  • diners maximaal 32 personen
Prijzen 2020
2 uur (minimaal)€ 990,-
vervolguur€ 330,-