BOOT 7

Schip details
Boot 7 logeerboot rotterdam
Boot 7 logeerboot rotterdam
Boot 7 weekend rotterdam logeerboot
Boot 7 logeerboot rotterdam

Logeerboot Rotterdam.

Voor een weekend Rotterdam kan je BOOT 07 huren, misschien wel de mooiste hotel boot in Rotterdam. Maar dit schip is meer dan alleen maar een plek om te logeren. Ook varend is het schip een ideale locatie om een weekend, midweek of week er op uit te trekken voor een vaarvakantie. 

Appartement 1 (4/6 personen) Het eerste appartement in de voormalige schipperswoning bestaat uit drie gedeeltes: - achterin bevinden zich twee kamers met een 2-persoons bed. - Direct naast de kamers is de badkamer met toilet en douche. - Via een trap komt men in de stuurhut. Hier staat een kleine tafel en bank om heerlijk rustig wat te lezen of lekker van het uitzicht te genieten. - Vervolgens komt men in een gezellige woonkamer met open keuken. - In de woonkamer is een 2-persoons bedbank aanwezig. De woonkamer heeft een 6 -persoons eettafel, internet en een flat-screen televisie. Via de woonkamer komt men op het ‘terras-dek’ waar het heerlijk toeven is in de zon. 

Appartement 2 (6/8 personen) In het voormalige vrachtruim van het schip is het tweede appartement gesitueerd. - Voorin bevindt zich de doucheruimte met daarin twee douches. Op de gang zijn twee toiletten. - Vervolgens komt men in de zeer ruime en ‘loft-achtige’ woonkamer. Hier bevindt zich een royale bank die tevens als bedbank kan dienen. - Daarnaast is er een zitgedeelte met twee comfortabele feauteuils en een tafel. Het appartement heeft een 8-persoons eettafel tafel die grenst aan de open keuken. - De keuken is voorzien van vaatwasser , dubbele spoelbakken en een ruime koelvriescombinatie. Deze zeer ruime U-vormige keuken is zeer geschikt om voor grotere groepen een heerlijke maaltijd te bereiden. Achter de woonkamer bevinden zich drie slaapkamers: twee slaapkamer met twee 1-persoons bedden die zowel naar elkaar toegeschoven kunnen worden als los van elkaar neergezet kunnen worden indien meer privacy gewenst is. De derde slaapkamer heeft een 2-persoon bedstede. Elke slaapkamer heeft eigen kastruimte en daarnaast ook nog kastruimte op de gang om kleding in op te bergen. 

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Het schip is te huur als groepsaccommodatie voor minimaal 2 nachten en zowel varend als stilliggend te huur. Hieronder treft u de prijzen van de diverse mogelijkheden aan.

  • Appartement 1 (max. 4 personen) € 159,- per nacht
  • Appartement 1 (6 personen) € 199,- per nacht
  • Appartement 2 (max 8 personen) € 275,- per nacht
  • Gehele schip (max 14 personen) € 434,- per nacht
  • Varen met het schip € 75,- per uur

*Minimum van 2 aaneengesloten nachten is vereist Ligplaats: hartje Rotterdam, vlakbij de Erasmusbrug en het centrum. De Hotelboot heeft 2 appartementen die onderling met elkaar verbonden zijn elk met eigen keuken en woonkamer.

Weekend Rotterdam

Met BOOT 7 kan je alle kanten op. Vanuit het centrum van Rotterdam zijn vele waterwegen het land in. Het devies is; u vraagt wij varen. 

  Boot 7 is een varend klassiek schip dat afgelopen jaar aan een tweede leven is begonnen als luxe groepshotel-accommodatie. Overal waar water is kan het schip komen. Dus wilt u tijdens uw verblijf naast Rotterdam ook nog andere leuke plekken in de omgeving ontdekken, dan kunt u dit combineren met een leuke vaartocht: 

Dordrecht 

Op twee uur varen van Rotterdam staat u in het historische Dordrecht: deze stad is adembenemend! Met zijn drie oude stadshavens die zich in het oude centrum van de stad bevinden ademt deze stad één en al scheepshistorie uit. De stad wordt geroemd om zijn vele leuke kleine restaurants en cafe’s en boetiek-achtige winkeltjes. Op de weg naar Dordrecht toe passeren we de hedendaagse havenactiviteiten: scheepswerven, overslag en industrie. 

Schoonhoven 

Wil men een mooie tocht over de rivier maken en genieten van de natuur dan is een vaartocht naar Schoonhoven aan te raden. Via de kronkelige Lek , met daaraan vele dijkhuisjes en pitorekse plaatsjes komt men aan in het historische Schoonhoven. Dit kleine stadje, omringd door oude stadsmuren, staat bekend om zijn edelsmeden. Hier kan men een rondleiding doen en dit oude ambacht beleven. De vaartocht naar Schoonhoven duurt ongeveer drie uur. 

Rondvaart haven Rotterdam 

Wilt u een privé-rondvaart in de grootste havens ter wereld? Dat kan natuurlijk. Onze schipper vaart u graag vlak langs de grootste containerschepen ter wereld. In de havens is het een komen en gaan van grotere en kleinere (zee-)schepen. Dit is een belevenis die u eigenlijk niet mag missen als u in Rotterdam bent geweest. De hierboven gegeven suggesties zijn slecht een kleine greep van wat er zoal mogelijk is. In overleg met u bepalen we graag een leuke tocht of route voor uw groep. U kunt er voor kiezen om ‘s nachts ergens te blijven overnachten, maar ook dagtochten met een terugkeur ‘s avonds in Rotterdam zijn mogelijk. Het schip is in heel Nederland te boeken als charterschip of overnachtingsaccommodatie voor groepen.

Het schip is nadat het 70 jaar dienst gedaan had als ‘werkpaard’ geheel verbouwd en omgetoverd tot een tweetal luxe appartementen (6 en 8 persoons) die tezamen plaats bieden aan 14 personen.

Beide appartementen zijn gescheiden van elkaar te huur (met ieder een aparte opgang, keuken douche en sanitair en woonkamer), maar zijn middels een interne gang met elkaar verbonden en dus ook uitermate geschikt om gezamenlijk te huren voor groepen tot maximaal 14 personen.

Het eerste appartement bevindt zich in de ‘schipperswoning’ en biedt plaats aan 4 tot 6 gasten. Dit appartement is een verrassende mix tussen modern en klassiek.

Het tweede appartement bevindt zich in het voormalige vrachtruim en heeft een zeer moderne uitstraling en heeft vanwege zijn hoogte een ‘loft-achtige’ sfeer. Dit appartement biedt plek aan 6 tot 8 personen.


Prijzen 2022minimaal 2 nachten
Appartement 1 (max 4 pers.)Op aanvraag
Appartement 1 (max 6 personen)Op aanvraag
Appartement 2 (max 8 personen)Op aanvraag
Gehele schip (max 14 personen)Op aanvraag
Minimum van 2 nachten
Inbegrepen zijn bedlinnen/ handdoeken en eindschoonmaak.