Visithor

Schip details
Visithor 1
Visithor 2
Visithor 3

Logeerboot Rotterdam

Slapen op een boot. Eten bij Hotel New York en shoppen in de stad. Aan boord van Logeerboot Visithor  beleef je Rotterdam op zijn best. Dicht bij het centrum, en de havens. 

In zijn vorige leven heette de boot Timmerbak 10 (1955), een werkschip dat voor de gemeente Rotterdam meewerkte aan de wederopbouw van de haven. Pensionering zat er niet in voor deze 'geen-woorden-maar-daden'-schuit. 

Na een liefdevolle metamorfose zijn er twee prachtige scheepse appartementen ontstaan. Wanneer u komt logeren wordt u persoonlijk welkom geheten door onze hartelijke gastvrouw. Ze laat u het schip zien en wijst u op alle comfort en gemak aan boord. 

U betreedt het schip via uw eigen entree en heeft een heerlijk terras op het buitendek, keuken, douche en toiletvoorziening helemaal voor uzelf. Zo ook de salon met het sfeervolle houtkacheltje is er helemaal voor uw gemak. U voelt dat er met liefde, warmte en originaliteit aan dit scheepje is gewerkt met heel veel oog voor nautisch detail.

Logeren op zijn Rotterdamst

Hoe beleeft u 's werelds mooiste havenstad het best? Inderdaad: vanuit de haven zelf. Vanaf de Visithor. Een logeerboot met twee luxe appartementen in het hart van Rotterdam. 

Logeren op de Visithor is een bijzondere Rotterdamse en scheepse belevenis. Onder de wol tussen de nostalgische scheepjes in de haven van het Maritiem Museum. Vlakbij winkels, festivals, musea, theaters, bioscopen, restaurants en één van de grootste markten van Nederland. Ontdek deze wereldstad en rust uit op het gekabbel van het water.

2 appartementen
  • salon met houtkachel
  • eigen entree
  • terras op het buitendek,
  • keuken,
  • douche
  • toiletvoorziening
Prijzen
Eén overnachting (alleen bij beschikbaarheid en op last minute basis)€ 125,-
Meerdere overnachtingen€ 105,-
Vanaf 5 overnachtingen€ 95,-