Columbus

Schip details
Colombus partyschip huren
Columbus partyschip huren
Columbus partyschip huren
Columbus partyschip huren

Partyschip huren Kerkdriel

Voor uw eigen gezelschap kunt u de partyboot Columbus huren en een feest of boottocht organiseren die helemaal op uw eigen wensen is afgestemd. Aan boord van dit partyschip wordt alles tot in de puntjes verzorgd. 

Dit schip biedt plaats aan 250 zittende personen over 2 dekken die met een royale trap met elkaar vebonden zijn. De beneden salon is een grote salon waar men met alleen sta-tafels vanaf circa 80 personen tot 250 personen maximaal een feest kunt geven. In de bar, die zich net voor de grote beneden salon bevindt kan men dan gezellig een drankje nemen en even aan de dansvloer ontsnappen. 

Voor diegene die even wat meer rust willen, hebben wij in de bovensalon diverse zitjes staan om even bij te kletsen onder het genot van een drankje, vanaf circa 80 personen. 

De Columbus is van bouwjaar 1930 en heeft een rijkelijk historie, dit schip is ooit als Stoomschip IJssel gebouwd als half passagier half vrachtschip en deed destijds een lijndienst onderhouden tussen Amsterdam, Kampen hier gingen de passagiers van boord en de lading ging verder naar Zwolle over de toen nog Zuiderzee, later is het schip na diverse namen zoals S.S. IJsselstroom, m.s. J.H.D.Koppe, Stad Enkhuizen Columbus komen te heten en onder deze naam vaart het schip nu vanuit Kerkdriel door het gehele Rivierengebied. 

Bent u geïnteresseerd geworden en wilt u een keer komen kijken aan boord en de vele mogelijkheden bespreken met ons dan bent u altijd welkom na een telefonische afspraak. Onderstaande lijst geeft u een aantal mogelijkheden waarbij u met een kleiner gezelschap er ook voor kunt kiezen om met de Domani te varen.

Voor een feest op het water

In de zuid west hoek van Gelderland ligt de Bommelerwaard met de plaats Kerkdriel langs de Maas gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Zaltbommel. Dit is de thuishaven van partyschip Columbus. 

Vaarroutes 

Kerkdriel - Lith en terug 2,5 uur. Boothuur. 

Kerkdriel - Heusden of Ravensteijn en terug 4 uur. 

Rondje Bommelerwaard of Grave 6 uur. 

Hollandse en Brabantse Bies-Bosch vanuit Woudrichem 6 uur

Rondje Land van Maas en Waal vanuit Kerkdriel 8 uur. 

Ook varen wij de tochten vanuit andere opstaplaatsen zoals Ammerzoden, Well, Den Bosch, Zaltbommel, Tiel, Utrecht, Dordrecht, Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen of op een andere plaats in Nederland, leegvaart bedraagt € 100,00 per uur. 

Gelegenheden

 • Jubilea
 • Huwelijksfeesten
 • Personeelsdagen en avonden
 • Presentaties
 • Alle soorten reunie's
 • Dagtochten en rondvaarten, etc...
 • netwerklunch
 • borrel of barbecue
 • relatievaarten

Vergaderingen Wij verzorgen uw complete vergadering van ontvangst, lunch en diner, slapen in de omgeving kan ook. Ons schip beschikt over 2 zalen, en met ons 2e schip erbij zelfs over 3 zalen en een royaal buitenverblijf voor de pauze's. Ook kunt u kiezen voor de combinatie eerst vergaderen en dan heerlijk eten en afsluiten met een feestavond. Belt u ons voor de vele mogelijkheden. 

Netwerklunch U wil met uw netwerkclub of vereniging een rondvaart over het water inclusief lunch? Afhankelijk van het aantal personen kunt u terecht op de Domani (120 personen) of de Columbus (250 personen). Neem contact op voor de mogelijkheden om ongestoord te kunnen netwerken.

Bedrijfsfeesten Grote opdracht, jubileum, kortom reden voor een feestje? Nodig uw relaties uit op een van onze schepen. Wij verzorgen de rest! 

Congressen U gaat een congres organiseren maar bent nog op zoek naar een locatie? Kies voor een locatie op het water. 

Presentaties Ook presentaties op een van onze schepen is geen probleem, dit kan een productpresentatie of bedrijfspresentatie zijn. Een beamer is geen probleem en zorgen ervoor dat de zaal netjes ingedeeld is. 

Workshops / Cursussen Een workshop Pokeren op een rondvaardboot? Of een cursus voor uw medewerkers? Alles is mogelijk.

U kunt op dit partyschip terecht voor elk feest. Volledig verzorgd en afgestemd op uw wensen.

 • Capaciteit: 250 personen.
 • 2 dekken
 • Beneden salon
 • Beneden salon
 • Bar
 • Prijzen 2020
  2 uur € 600,-
  3 uur€ 900,-
  4 uur€ 1.200,-
  Vraag een offerte aan voor een geheel verzorgd feest
  Leeg varen per uur€ 125,-