Domani

Schip details
Domani partyboot huren
Domani partyschip feest op water
partyschip huren Kerkdriel
Domani partyschip

Partyschip huren voor een feest op het water

Partyschip Domani is geschikt voor alle feesten op het water door heel Nederland. Voor jubilea, huwelijksfeesten, personeelsdagen en avonden, presentaties, dagtochten en rondvaarten. 

Het partyschip is in 1963 onder de naam Neptun in Gdansk ( Polen ) gebouwd en daar tot circa 1988 gevaren als rondvaartboot. In 1992 is de Neptun gekocht en na een totale verbouwing in mei 1993 in de vaart gebracht vanuit Kerkdriel onder de naam Domani wat in het Italiaans morgen betekent, deze naam is al eerder gekozen op ons vrachtschip omdat wij het een mooi woord vonden en de betekenis ook wel op ons sloeg, iedere dag zien wij wel weer wat morgen brengt, voor op de brug van het schip staat daarom ook de zonsopgang die staat voor de morgen.

Vraag een offerte aan

Trouwen op partyschip Domani

U kunt uw huwelijk officieel en wettig laten voltrekken op partyschip Domani onder leiding van een ambtenaar van de burgerlijke stand. Vraag ons naar deze unieke mogelijkheid... 

Natuurlijk gaat u altijd in overleg met ons een mooie route samenstellen geheel naar uw wensen. Heeft u een andere reden om een feest op het water te vieren? 

Feest op het water

 • Jubilea
 • Huwelijksfeesten
 • Personeelsdagen en avonden
 • Presentaties
 • Alle soorten reunie's
 • Dagtochten en rondvaarten, etc...
 • Zakelijke aangelegenheden
 • netwerklunch
 • borrel
 • barbecue
 • relatievaarten

Inclusief buffetten, salades, lunch, broodbuffetten, barbecue's, etc

Vaarroutes
Dorp aan de rivier Lith
Wij vertrekken vanuit Kerkdriel over de Maas met koffie + gebak naar de Maxima sluizen bij Lith, hier schutten wij circa 4 meter naar boven en daar kunnen diegene die de wandeling over land terug naar Lith willen doen eraf, vervolgens schutten wij weer terug naar beneden en meren aan in Lith ( meevaren mag ook ), hier staat de gids klaar voor een wandeling langs de hoogtepunten uit het boek dorp aan de rivier, aansluitend is er een twaalf uurtje bij de Hertog van Brabant, aansluitend varen wij dan weer terug naar Kerkdriel en is er nog een kopje thee met cake aan boord.

Afsluiten met buffet behoord natuurlijk ook altijd tot de mogelijkheid, tijden kunt u zelf invullen afvaart circa 10.30.

Maas en Waal naar Zaltbommel
Wij vertrekken vanuit Kerkdriel met koffie + gebak of lunch om via de mooie rustige Maas naar sluis St-Andries te varen om hier vervolgens 2 meter omhoog geschut te worden om via Europees drukst bevaren rivier de Waal naar Zaltbommel te varen.

Andere routes:
Over de Waal naar Slot Loevesteijn.
Kasteel Ammersoyen en Heusden

U vraagt wij varen.

Partyschip Domani

Prijzen 2020
2 uur€ 400,-
3 uur€ 600,-
4 uur € 700,-
Vraag om een offerte voor een geheel verzorgd feest