Home

Boot huren in Nederland

Onze meest populaire schepen

Rotterdam
Oude Maze
  • Salonboot
  • vanaf €200
Heeg
Clasina
  • Salonboot
  • vanaf €145
Amsterdam
Boot 2
  • Partyschip
  • vanaf €345

Zoek een schip

Huur een boot

Het Vaarbedrijf verhuurt boten door heel Nederland.  

Van partyschepen voor grote groepen tot salonboten voor kleine gezelschappen. Ook verhuren we een aantal grote evenementenschepen voor bedrijfsevenementen of productpresentaties. Voor een feest, bruiloft, receptie of familie-uitje is er altijd een boot te vinden die bij uw wensten past. 

Logeerboten. 

Voor een weekendje Rotterdam of Amsterdam kunt u bij ons ook een logeerboot boeken. Heel bijzonder is de reddingboot Lilla Maris waar u met 2 personen in Harlingen kunt overnachten.


Door heel Nederland

Van Akersloot tot Zaltbommel. Waar u ook woont er is altijd een boot te huur bij u in de buurt. Voor grote en kleine gezelschappen huurt u een partyschip of salonboot. 

Een boot huren voor een rondvaart of om uw verjaardag of bruiloft te vieren? Kom aan boord van een van de vele salonboten of partyschepen. Er zijn aantrekkelijke arrangementen die we natuurlijk geheel op maat kunnen aanpassen speciaal voor u. Wij sturen u graag een offerte.

Nederland waterland.

In de steden Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht kunt u natuurlijk een prachtige rondvaart maken maar Nederland heeft meer. De Biesbos, de rivieren in Brabant en Limburg, de meren in Friesland...  u heeft het voor het uitkiezen. Liever het wad op en naar Vlieland of Terschelling? Ook dat kan bij Het Vaarbedrijf.

Dutch Barge Cruises

Alle fiets-vaarvakanties

Dutch Bargecruises is onderdeel van Het Vaarbedrijf en heeft het grootste aanbod van zowel charterschepen als fiets-vaarvakanties in heel Nederland maar ook in België, Frankrijk en Duitsland.

Fietsvaarvakantie voor het hele gezin.
Deze fiets & vaarvakantie is speciaal ontwikkeld voor families met kinderen van 7 tot en met 11 jaar. Zowel de fietsroutes als het tourprogramma zijn aangepast aan families met kinderen. Daarom zijn er inclusief een aantal interessante bezoeken en activiteiten gepland. 

famtour-touwtrekken.jpg#asset:1798:populair