Lilla Maris

Schip details
Lilla Maris 1
Lilla Maris 3
Lilla Maris 4
Lilla Maris 2

Weekendje weg naar Harlingen

Slapen op een Reddingsboot, misschien nog een stukje varen. Boek een origineel verwen weekend. 

Sinds 1955 behoedde deze reddingsboot tientallen zeevarenden van een wisse dood. Inmiddels is de Lilla Marras uit dienst, maar niet in ruste. Want de Engelse schone uit de Watson Class redt nog steeds mensen. Niet uit een kolkende Noorzee maar uit de tredmolen van alledag. Bent u nog te redden? 

De Lilla Marras is een kunstwerk. Volledig gerestaureerd en aangepast aan haar nieuwe bestemming. Met ontzag voor de onnavolgbare lijnen van het schip, is er benedendeks alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. 

De achtercabine van het schip dient als dagaccommodatie. Hier kunt u ‘s ochtends genieten van het ontbijt dat in alle vroegte stilletjes in de stuurcabine is bezorgd. Aan dek zijn tal van knusse plekjes om te zitten en te genieten van de haven, de stad en de zee. 

In het vooronder bevindt zich een bed in de vorm van een waterlelieblad en een houten tweepersoonsbad (nee, niet andersom).

Laat alles varen

De Reddingsboot in Harlingen biedt comfortabel onderdak aan iedereen die goed ter been is en niet op ziet tegen regelmatig bukken. 

Wie meer wil dan onderdak, kan een privé-kapitein bestellen. Tijdens een twee uur durende vaartocht illustreert hij u graag hoe fit deze klassieke redder-in-nood nog is. Maar het hoeft niet. U kunt ook gewoon uw zorgen laten varen, door stil te genieten van deze unieke plek. 

De Reddingsboot in Harlingen is geschikt als verblijfs- en overnachtingruimte voor twee personen. De faciliteiten bevinden zich voor en achter in het schip:

1. Achtercabine met draaifauteuils, tafel en apparatuurmeubel
2. Achterkuip (buiten) met ontbijtfaciliteiten
3. Vooronder met bed, houten bad en toilet

De Reddingsboot in Harlingen beschikt o.a. over :

  • Dvd-installatie
  • Tuner/cd-installatie
  • Marifoon
  • Windmeter
  • Centrale verwarming
  • Quooker
  • Minibar
Prijzen
Max. 2 pers. incl. ontbijt
1 nacht€ 199,-
1 nacht + vaartocht 2 uur€ 319,-
2 nachten + vaartocht 1 uur€ 458,-
Arrangementen
1 nacht met Private Dining in Havenmantsje€ 375,-
Tijden
Aankomst15:00
Aankomst met vaartocht14:30
Vertrek11:00