Albatros

Schip details
Albatros sportvissen charter
Albatros charter sportvissen scheveningen
Albatros sportvissen boot huren scheveningen

Sportvissen Scheveningen.

Een dag sportvissen op de Noordzee is weer eens een andere manier om met je collega's de dag door te brengen. Het Vaarbedrijf doet alleen groepsboekingen voor het hele schip

Huur een van de schepen voor een ontspannende dag sportvissen, een (bedrijfs)feest of een haringparty! Het is ook mogelijk een van de schepen te huren voor een asverstrooiing. 

Wij boeken geen losse tickets 

De MS Albatros is zeer geschikt voor wrakvissen en kan maximaal 35 personen meenemen. Het schip heeft een bescheiden kombuis die plaats biedt aan 10 personen 

De MS Estrella is een schip met een lengte van 60 en een breedte van 10 meter. Hierdoor is dit schip uitstekend geschikt voor het vissen op makreel en het ankervissen. Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Dit schip biedt plaats aan 125 personen. De Estrella beschikt over een ruime bar en keuken. Bovendien staat er op het achterdek een snijtafel voorzien van stromend water zodat de gevangen vis direct kan worden schoongemaakt.

Sportvissen op zee 
Vanuit de haven van Scheveningen vertrekken de schepen dagelijks om te gaan sportvissen op zee, een sportief avontuur! 

Alle visbenodigdheden zijn te huur of te koop, zoals hengels, lood, onderlijnen en aas.

In de zomer wordt er hoofdzakelijk op makreel gevist. Tijdens de wintermaanden wordt er op schar, wijting en kabeljauw gevist.

De schepen vertrekken vanuit de 2e Binnenhaven van Scheveningen.

Makreelvissen
Van eind mei tot half oktober varen de schepen om 8.00 uur uit om op makreel te vissen. De kapiteins zoeken de scholen makrelen op en laten de schepen over de school drijven zodat de kans op een goede vangst optimaal is. Rond 15.30 varen de schepen de haven weer binnen.

Ankervissen
Van half oktober tot eind mei varen de schepen om 8.00 uur uit om op wijting, schol, schar of kabeljauw te vissen. De vissoort waarop gevist wordt is afhankelijk van het seizoen. Ankervissen vindt met name plaats rondom de zandbanken vlak langs de kust. Rond 15.30 varen de schepen de haven weer binnen.

Wrakvissen
In het winterseizoen is ook de mogelijkheid om te wrakvissen, een zeer populaire variant van sportvissen. De kapiteins varen naar een wrak op de Noordzee om vervolgens het schip over het wrak te driften. Wrakken zijn populaire aasplekken voor kabeljauw, dus... leef u uit!

In tegenstelling tot ankervissen en makreelvissen varen de schepen al om 7.00 uit, en komen rond 17.00 weer terug.

Asverstrooiing

Veel nabestaanden hebben de wens hun dierbare aan de zee toe te vertrouwen. Deze rederij staat garant voor een waardige en persoonlijke verstrooiing waarbij u de as zelf kunt verstrooien. Alles op een rustige, stijlvolle en gedenkwaardige wijze...

Ceremonie
Vanuit de tweede binnenhaven vaart men uit met de vlag halfstok, waarna koers naar open zee wordt gezet. Het schip wordt stilgezet en de familie of een vertegenwoordiger van de familie wordt in de gelegenheid gesteld de as uit te strooien. De kapitein geeft vervolgens orders tot het ronden van de plaats waar de as verstrooid is. Drie stoten op de scheepshoorn getuigen van een eerbetoon en een laatste groet aan de overledene.

Op aanvraag kan een officieel document worden opgemaakt waarin alle gegevens van de plechtigheid zijn vastgelegd, zoals datum, tijd, plaats en naam van het schip. De as-verstrooiing neemt zo'n 1 uur tijd in beslag.

De MS Albatros is zeer geschikt voor wrakvissen en kan maximaal 42 personen meenemen. Het schip heeft een bescheiden kombuis die plaats biedt aan 10 personen 

De MS Estrella is een schip met een lengte van 60 en een breedte van 10 meter. Hierdoor is dit schip uitstekend geschikt voor het vissen op makreel en het ankervissen. 

Dit schip biedt plaats aan 125 personen. De Estrella beschikt over een ruime bar en keuken. Bovendien staat er op het achterdek een snijtafel voorzien van stromend water zodat de gevangen vis direct kan worden schoongemaakt.


Prijzen juni t/m septOkt t/m mei
Max 42 pers.
Zaterdag€ 1.200,-€ 750,-
Zondag€ 1.200,-€ 750,-
Weekdag€ 1.000,-€ 650,-
Zondag