Nesch

Schip details
Nesch
Nesch 4
Nesch 3
Nesch 2

Salonboot huren op het Alkmaarder meer

Vanaf Akersloot kunt u met deze salonboot een rondvaart over het Alkmaarder meer maken. 

Salonboot De Nesch is een klassieke schip uit 1913 dat na een grondige restauratie in 2005 opnieuw in de vaart genomen. 

Een van de kenmerken van de salonboot is het hoge dak, hier komt ook de bijnaam notarisboot vandaan. Vooral in Friesland, waar meer water dan weg is, deed de salonboot dienst als chique vervoermiddel. Een notaris die naar de landerijen ging, kon gewoon zijn hoed ophouden dankzij het hoge dak.

Een vaartocht met salonboot De Nesch kunt u heel goed combineren met een buffet, diner of lunch in een van onze zalen ‘t Achterom of Op Zolder.

Indien u specifieke wensen heeft, maakt u deze dan aan ons bekend, dan komen we samen tot een passend arrangement. Men kan De Nesch huren voor minimaal 2 uur, uitsluitend in combinatie met een arrangement. Onze huurprijzen zijn inclusief kapitein en bedienend personeel.

Rondvaart van 2 uur:
Rondvaart over het Alkmaardermeer en Uitgeestermeer langs het eiland De Woude en dan weer terug naar Akersloot. 

Rondvaart van 3 uur:
Rondvaart over het Alkmaardermeer en Uitgeestermeer langs het eiland De Woude en Spijkerboor weer terug naar Akersloot. 

Rondvaart van 3,5 uur:
Rondvaart van 5 kwartier naar Alkmaar, Claes Horn meert aan bij de Accijnstoren. Gasten kunnen bijvoorbeeld een stadswandeling in Alkmaar maken van 1 uur en komen weer aan boord voor de terugtocht, deze neemt wederom 5 kwartier in beslag. 

Rondvaart van 4 uur:
Rondvaart van 1,5 uur over het Alkmaarder- en Uitgeestermeer naar de Zaanse Schans, waar de gasten gelegenheid hebben om 1 uur te passagieren. Terugvaart langs dezelfde route, deze duurt wederom 1,5 uur. 

Rondvaart van 5 uur:
Rondvaart van 1,5 uur over het Alkmaardermeer en Uitgeestermeer, waarna we varen op de Zaan naar de Zaanse Schans, waar de gasten gelegenheid hebben om 1 uur te passagieren. Terugvaart langs dezelfde route, echter uitgebreid met een vaart langs Spijkerboor, deze terugvaart duurt 2,5 uur.

De Nesch is 21 meter lang en biedt plaats aan maximaal 50 gasten. Bij mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op het achterdek, terwijl u geniet van al het moois dat het water u te bieden heeft.

De Nesch is een van de grootste salonboten van het Alkmaardermeer en omstreken en biedt alle mogelijkheden voor een geslaagd feest. Wij kunnen u aan boord een onvergetelijke dag bezorgen en tegemoet komen aan uw wensen.

Bijvoorbeeld: Champagne met bruidstaart, koffie, thee met gebak, borrelen met hapjes, broodjesbuffet etc.

Volledig ingerichte bar.
Keuken.

Prijzen
2 uur (minimaal)€ 490,-
volguur€ 150,-
voorvaren en wachttijden per uur€ 150,-
Toeslag aanmeren Zaanse schans€ 75,-