Annabel

Schip details
Annabel salonboot nieuwkoopse plassen
Annabel salon boot huren Nieuwkoop

Salonboot huren Nieuwkoopse Plassen

Een mooie locatie voor een feestje, om varend te vergaderen of als huwelijksbootje. 

Het schip is overdekt maar als het weer het toelaat kunnen de schuifdaken geheel open. De grote ramen zorgen voor een uitstekend uitzicht over de Nieuwkoopse plassen. 

Vaargebied Een rondvaart door het Nieuwkoopse plassengebied. Het gebied is één van de laatste restanten laagveennatuur in West-Nederland. Het behoort tot de Ecologische Hoofdstructuur van Nederland en het is door Europa aangewezen als beschermd gebied in de Habitat- en Vogelrichtlijn. Dat houdt in dat er bijzondere flora en fauna voorkomen die voor de Europese landschaps- en natuurwaarden van grote betekenis zijn en beschermd moeten worden. 

Het onderscheidt zich van de andere plassengebieden in West-Nederland vanwege de rust, het gevarieerde landschap en de bijzondere natuur. Behalve natuurgebied zijn de Nieuwkoopse Plassen ook een belangrijk recreatiegebied.

Boottocht over de Nieuwkoopse plassen

Heeft u iets te vieren? Wij maken een arrangement op maat. Een rondvaart gecombineerd met een bezoek aan een restaurant, museum of wandelgebied, het is allemaal mogelijk. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij stellen een leuk programma voor u samen. 

Stelt u zich voor, in het plezierige gezelschap van uw gasten, ziet u prachtige vergezichten, dorpssilhouetten, rietlanden, waterpartijen en moerasbossen rustig aan u voorbijglijden. 

Ontspannen achteroverleunend in de banken staan de hapjes en drankjes onder handbereik. Al varend vertelt uw gids over dit unieke natuurgebied. 

Zakelijk: Als u uw zakenrelatie eens wil verrassen met een alternatief voor presentatie, vergadering of natuurlijk ter afsluiting van een lange werkdag. 

Huwelijksbootje: Wij brengen u naar uw trouwlocatie zodat u in stijl arriveert terwijl uw gasten op de steiger staan te wachten en u nog even rust heeft voor het grote feest gaat beginnen! 

Familiedag: Er zijn diverse mogelijkheden voor dagtochten op en aan het water. Bij salonboot De Annabel is uw trouwdag, verjaardag, ontvangst van relaties, in goede handen. Tijdens de vaartocht kunt u uw gasten verwennen met een voedzame lunch, een uitgebreid borrelgarnituur of een ontvangst met koffie en gebak. Ook kunt u aan boord in een sfeervolle omgeving uitstekend dineren!

Salonboot De Annabel heeft een maximale capaciteit van 30 personen.
Bij buffetten en sitting diner is de capaciteit beperkt tot 18 personen.

Wilt u met een kleiner gezelschap (12 personen) een boottocht maken dan kunt u ook salonboot Barbarella huren. Dit schip vaart in het zelfde gebied.

De Annabel heeft een flexibel interieur, en de maximale stahoogte van 1,95m.
Bij koelere dagen houdt de verwarming het binnen behaaglijk en met warm weer kunnen de grote schuifdaken geheel open. 

De boot is voorzien van een kleine uitgiftenbar voor de drankjes. Een mooie toiletruimte is natuurlijk ook aanwezig. De grote ramen zorgen voor een uitstekend uitzicht over het vaargebied.

Prijzen (ex 9% BTW)
2 uur€ 390,-
3 uur€ 530,-
volguur€ 80,-