Maze

Schip details
De Maze 6
De Maze rondvaart Rotterdam
De Maze rondvaart Rotterdam
De Maze rondvaart rotterdam
De Maze vergaderen aan boord
De Maze Salonboot relatie

Partyschip huren in Rotterdam

Luxueuze Rondvaart door de haven van Rotterdam. De Maze is te huur voor gezelschappen tot maximaal 30 personen Directievaartuig De Maze 

De Maze begon haar carriere in 1964 als directievaartuig van het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam en is als zodanig een bekende verschijning in de Rotterdamse haven. Ook leden van het Koninklijk Huis waren regelmatig te gast aan boord van dit klassieke vaartuig. Het schip leent zich uitstekend voor een stijlvolle ontvangst van uw relaties, vrienden of familie. In overleg met de kapitein wordt een mooie vaarroute uitgestippeld. Tevens worden u aan boord volledige horecafaciliteiten geboden. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Na de oprichting van het Havenbedrijf der Gemeente Rotterdam in 1932 werd eind jaren dertig het eerste representatie vaartuig aangekocht. Het was de 15 jaar oude motorboot Batavia van de Rotterdamse Lloyd. Na een verbouwing kwam het schip in de vaart als De Maze. Dit schip werd in 1965 verkocht aan de Drinkwaterleiding en heeft daar onder de naam Oude Maas dienst gedaan als veerboot en inspectievaartuig bij de Berenplaat. In 1962 heeft het Havenbedrijf opdracht gegeven voor de bouw van een nieuw directie vaartuig zoals we dat nu kennen onder haar naam De Maze. Het schip werd in 1964 opgeleverd door de werf Nicolaas Witsen & Vis in Alkmaar. Het schip had geen gelukkige start. Toen De Maze tijdens de eerste reis van Alkmaar naar Rotterdam voer, weigerde door een technisch mankement in de Koningshaven de achteruit en knalde het schip met volle kracht op de Binnenhavenbrug.

Wij hanteren minimaal 3 uur voor het exclusief afhuren van salonboot De Maze. Langer kan desgewenst in overleg. Prijs per uur is € 325,00 exclusief 9% BTW.


Een klassiek schip met nostalgie.

Treed in de voetsporen van vele prominenten en boek De Maze voor een luxueuze rondvaart door de haven van Rotterdam 

De Maze is te huur voor gezelschappen tot 30 personen. Het schip leent zich uitstekend voor een stijlvolle ontvangst van uw relaties, vrienden of familie. In overleg met de kapitein wordt een mooie vaarroute uitgestippeld. Tevens worden u aan boord volledige horecafaciliteiten geboden. 

Culinaire verzorging: graag verzorgen wij uw catering aan boord, in overleg stellen wij een lunch of diner voor minimaal 8 personen samen alle dranken worden op basis van nacalculatie berekend

Capaciteit:

  • Voor lunch en diner biedt de salon capaciteit voor 14 personen aan tafel. 
  • In de gezellige overdekte en verwarmde kuip kunnen nog eens 8 personen aan tafel.
Prijzen 2023
3 uur (minimaal) + BTW 9%€ 975,-
Personele kosten cateringop aanvraag
Alle prijzen ex BTW
Overige prijzen op aanvraag