Castillo

Schip details
boottocht weerribben.jpeg
boot huren weerribben.jpeg

Partyschip huren Hasselt

Of u nu kiest voor een rondvaart of een dagtocht-prive of avondtocht met diner, een mooie sfeervolle boottocht met partyschip Castillo  is gegarandeerd. 

Varend feesten

Iets te vieren met de familie, of een dagje gezellig uit met de vereniging, we bekijken hoe we uw wensen kunnen invullen. Voor kleine gezelschappen (vanaf ca 25 personen)en grote gezelschappen (tot 120 personen) gaan we de mogelijkheden bekijken voor een leuke dag of/en avond. 

De crew van de CASTILLO, gaat u in een ongedwongen sfeer een fantastische dag bezorgen. 
Een dagtocht met familie of vrienden op het water naar bijvoorbeeld de Weerribben of met de museumtocht naar Hattem waar u een bezoek kan brengen aan het Anton Pieck of Voerman museum. 

Of wilt u het iets korter houden dan kunt u ook een rondvaart met een High tea of een tapas arrangement boeken. 

En als u wat te vieren hebt zoals een bruiloft, verjaardag, jubileum of reünie neem dan contact met ons op en we gaan samen de mogelijkheden bekijken om u een prachtige dag te laten beleven.

De Castillo

(Voorheen Jeronimus Bosch)

Op dit schip is plaats voor ruim honderd personen. Het schip is rolstoel toegankelijk met een lift kunt u zowel naar de salon als naar het bovendek. Er zijn twee ruime toiletten aan boord welke ook rolstoel geschikt zijn.   Het schip beschikt over een ruime salon met 10 tafels voor 6 personen elk. 

Vanuit de salon kijkt u door de grote raampartijen goed naar buiten zodat niets aan u aandacht hoeft te ontgaan. 

We hebben een gezellige bar waar u altijd iets kan bestellen vanaf de menukaart of drankenkaart. 

Het buitendek is gedeeltelijk overkapt zodat u bij zonnig of regenachtig weer toch beschermd bent tegen verschillende weersomstandigheden. 

ligplaats/parkeren in Hasselt   

De CASTILLO ligt afgemeerd aan de grintwal in Hasselt.
Parkeren kunt u ook doen aan de grintwal daar zijn doorgaans voldoende parkeer mogelijkheden.

Prijzen
Prijzen op aanvraag