Jules Verne

Schip details
Jules Verne Partyschip
Jules Verne 2
Jules Verne 1

Partyschip huren Jules Verne

Het evenementen schip Jules Verne is een exclusief, bijna 80 meter lang partyschip met een capaciteit van 650 personen. 

Dit luxe partyschip is bij uitstek geschikt voor grote zakelijke evenementen en beurzen. De bijzondere uitstraling van de Jules Verne, gecombineerd met de ervaren organisatie, maken elk evenement uniek en persoonlijk. 

Op partyschip Jules Verne bieden wij voor elk evenement maatwerk, privacy en ongeëvenaarde service. 

Vaargebied Partycruiser de Jules Verne heeft veel opstapplaatsen in Nederland, Duitsland en België. Van Rotterdam tot Düsseldorf en van Amsterdam tot Antwerpen. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Evenement op maat

De keuken brigade van de Jules Verne kan een uitgebreid arsenaal aan kleine eenhapsgerechten aanbieden om de bezoekers culinair te onderhouden. 

Daarnaast is het mogelijk om lunches of diners te presenteren in buffetvorm. Bij onze prachtig uitziende en kwalitatief hoogwaardige buffetten kunnen gasten uit een veelheid aan gerechten zelf een volledige maaltijd samenstellen en nieuwe smaken proeven. 

Voor gezelschappen is het tevens mogelijk uitgeserveerde meergangendiners te bereiden. 

Vaartarieven De vaartarieven zijn afhankelijk van uw plaats van vertrek en het aantal gebruiksuren. Wij vernemen graag welke vertrekplaats uw voorkeur heeft, en doen u dan geheel vrijblijvend een passende aanbieding. In de vaarprijs zijn begrepen:

  • Exclusief gebruik van het schip door uw gezelschap
  • Het aantal gewenste vaaruren, inclusief de brandstofkosten
  • Nautisch personeel
  • Partymanager

Eventuele havengelden zijn afhankelijk van de door u gekozen vertrekplaats en zijn niet inbegrepen.

Meer informatie? In samenspraak met de rederij verzorgen wij graag uw evenement. U kunt contact opnemen met Het Vaarbedrijf telefoonnummer 020 7718736

Voor uw evenement worden aan boord van de Jules Verne verschillende ruimtes ingezet. Door te spelen met afmetingen en inrichting kunnen we verschillende sferen creëren aan boord van het schip. De Jules Verne heeft een moderne, strakke en ruime uitstraling. Het schip beschikt over 4 ruimtes:

Jules Verne Lounge

De Jules Verne Lounge is in te zetten voor swingende feestavonden, stijlvolle diner-dansants, productpresentaties, beurzen en vergaderingen. De lounge is standaard voorzien van modern zwart/wit meubilair van verschillende hoogten en stijlvolle decoraties. Daarnaast bevinden er zich in de lounge een bar, groot podium, verassende artiestenopgang, verschillende flatscreens en een liftplateau dat met één druk op de knop uit de vloer oprijst voor de presentatie van uw buffet.

Universe Lounge

Door de van vloer tot plafond opgetrokken glazen puien verkrijgt men een adembenemend panorama. De Universe lounge beschikt over een podium, twee barren en een dansvloer. De vloer is eenvoudig te openen waardoor er, middels een grote vide, een verbinding ontstaat met de Jules Verne Lounge. In de punt van het schip bevindt zich de Discovery Lounge waar de gasten kunnen bijkomen van het feestgedruis. Tevens kan deze ruimte ingezet worden als VIP-Lounge om bijzondere gasten extra te verwennen of in het zonnetje te zetten.

World Lounge

Door de gashaard en de sfeervolle lichtjes in het plafond heeft de World Lounge een betoverend karakter. De ruimte is multifunctioneel te gebruiken en geeft toegang tot het buitendek. De lounge kan ingezet worden voor kleinschalige presentaties, een drive-inn disco of een Marrakech lounge waarbij de ruimte omgetoverd wordt tot een Noord Afrikaans theehuis uit de sprookjes van duizend-en-één-nacht.

Topdek

Het uitzicht vanaf het buitendek is verbluffend! Laat u inspireren en tover het dek om tot wat u maar wilt. Maak er een ijsparadijs met schaatsbaan van, bouw er een iglo op in de winter, of transformeer het tot een relaxed loungedek met zitzakken, een bar en misschien zelfs wel een zandstrand...
Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de inrichting en aankleding naadloos aansluiten bij de sfeer van uw evenement. Mocht u een andere c.q. klassiekere inrichting wensen, dan kunnen wij dat tegen meerprijs voor u verzorgen.

Prijzen op aanvraag