BOOT 5

Schip details
Boot partyboot feestboot
Boot partyboot huren
Boot partyboot receptie
Boot partyschip huren dansen

Partyschip huren in Amsterdam

Een varend lounge terras op dit bijzondere partyschip in Amsterdam. 

Vanaf hartje centrum kun je heerlijk varen over de Amstel. Het buitenterras heeft comfortabele loungebanken, een goede muziek installatie en een grote BBQ. 

Dit is BOOT 5 - een bijzondere keuze. 

Het schip beschikt over één grote binnenruimte met goede barfaciliteiten. 

Je feest valt daarom nooit in het water. Dus laat het feest maar beginnen! Boothuur minimaal 4 uur. 

Varen, BBQ-en en feesten 

Rondvaartboot met feestallure: Terwijl Amsterdam aan je voorbij glijdt.  Een tocht op deze partyboot is een groot feest. Het grote volledige open buitenterras en de ronde zithoek op het achterdek geeft een fantastisch uitzicht.

Nooit meer stiekem een biertje minder halen omdat het scheelt! Ons 'All-You-Can-Drink' concept is namelijk zeer aantrekkelijk. Voor 5 euro (excl. btw) per persoon per uur heb je onbeperkt bier, wijn, frisdranken en koffie en thee. Dit arrangement is uit te breiden met onbeperkt prosecco voor slechts een meerprijs van 1 euro per uur (excl. btw)! Mocht je ook (onbeperkt) sterke drank of cocktails willen is dat natuurlijk mogelijk (prijzen in overleg). 

Van borrelhapjes tot volledig diner, alles is mogelijk! 

Wij geloven niet in standaard menu's. In overleg met jou wordt gekeken naar de wensen qua eten en het budget dat je beschikbaar hebt. Vervolgens ontvang je van ons passende menusuggesties. Zomers al varend genieten van een BBQ op het buitendek, lekker ontspannen en relaxed. 's Winters genieten van speciale stamppot buffetten, of kies voor de luxe van een chique 'wild' diner. In de hele maand december serveren wij onze speciale 3-gangen kerstdiners.

Prijzen 2022 (ex BTW)
per uur€ 275,-minimaal 4 uur
Ligplek reservering€ 780,-
Onbeperkt drank p.p. per uur€ 5,95
Barpersoneel€ 25,-