BOOT 6

Schip details
Boot partyschip feestboot
Boot logeerboot amsterdam
Boot partyboot feestboot huren

Logeerboot Amsterdam

BOOT6 is te huur als vergaderlocatie, voor een vaartocht per dag of per week of als hotelboot. 

BOOT6-CRUISE is een klassieke zeegaande ‘wad en sont’ vaarder uit 1930. Met haar originele motor en laad en losmasten is zij een aparte en historische verschijning. Het schip beschikt over 12 slaapplaatsen, een grote gemeenschappelijke ruimte met open keuken, dubbele douches, een sauna , een open haard, lekker lounge banken en terras met BBQ op het buitendek. 

Cruise Wat is er nou leuker dan al varende Nederland te verkennen? Dit kan vanaf nu op origineel zeegaand vrachtschip uit 1930. Waar het schip vroeger via de Wadden-eilanden over de Oostzee naar Denemarken en Zweden voer bevaart ze nu nog louter de Nederlandse wateren. 

Varen en Vergaderen Het schip is te huur als varende vergaderlocatie: denkt u eens in: s ochtends begint uw vergadering in Amsterdam en rond het middaguur meren we voor de lunch af in één van de leuke plaatsen die het IJsselmeer rijk is (bijvoorbeeld Volendam of Hoorn). Na de lunch en een klein intermezzo ter plekke wordt de vergadering al varende voorgezet en komt u eind van de dag aan in de volgende stad (bijvoorbeeld Enkhuizen). Hier kan u ‘s avonds met uw collega’s of klanten de wal verkennen. Na een heerlijk rustige nacht bij ons aan board in de sfeer die de luxe van een hotel uitademt wordt de volgende dag na de koffie de tocht huiswaarts ingezet en bent u rond het middag uur weer in Amsterdam: een vergadering om nooit te vergeten!

Meerdaagse vaartocht ‘BOOT10-CRUISE’ kan ook geboekt worden als meerdaagse cruise: wat dacht u bijvoorbeeld van een tocht met uw vrienden of familie van Amsterdam naar Rotterdam: de eerste nacht wordt de hoofdstad van Noord Holland aangedaan (Haarlem). Op het Spaarne, midden in het centrum van de stad, wordt overnacht. De volgende ochtend staat een bezoek aan het oudste museum van Nedrland gepland: het Teylers museum. Voor de liefhebbers van 'Oude Meesters'' kan tevens het Frans Hals museum bezocht worden. In de middag wordt koers gezet richting Leiden: via de ringvaart en de Kager plassen komen we aan in Leiden. Op dag drie wordt de tocht vervolgt via Alpen a/d Rijn naar dè kaasstad van Nederland: Gouda. Na een bezoek aan de kaasmarkt wordt op dag vier de laatste stad aangedaan: Rotterdam. Hier wordt de dag afgesloten met een leuke tocht door de grootste haven ter wereld.

Vergaderen aan boord

BOOT6 is de meest verrassende vergader en workshoplocatie van heel Nederland. Van buiten straalt het stoere zeeschip de sfeer uit van een de zeelieden van weleer. Echter, van binnen wordt u verrast door een hyper moderne en goed uitgeruste vergader en workshoplocatie. 

Door de hoogte van de binnenruimte (+/- 5 meter!) zijn presentaties middels een beamer mogelijk. Aan board van het schip zijn naast een beamer en laptop ook diverse tafels en stoelen aanwezig voor een vergadersetting. In de keuken kunnen naast koffie en thee ook gehele maaltijden klaargemaakt worden. Tevens is er een gezellige bar aan boord om de dag goed af te sluiten met uw collega’s of klanten. Wilt u tussendoor een lunch gebruiken of na afloop een diner geserveerd krijgen? Alles is mogelijk! Naast vergaderen is de ruimte ook geschikt als workshopruimte: alle tafels en stoelen kunnen wegehaald worden zodat een grote open ruimte onstaat die bijvoorbeeld te gebruiken is voor dansworkshop, joga-sessies etc. 

Het schip kan als appartement afgehuurd worden (losse kamerverhuur is niet mogelijk). Het schip biedt plaats aan maximaal 12 overnachters. Aan boord zijn vijf 2-persoons slaapkamers aanwezig en in de woonkamer bevindt zich daarnaast nog een 2-persoons bedbank. Alle kamers hebben dubbele bedden die van elkaar te scheiden zijn. Voor in het schip bevinden zich 3 slaapkamers, de douches (2 stuks) en toilleten (2 stuks).

In het hart van schip is de woonkamer, met een open keuken, lounge banken, eetkamertafels en een openhaard. In de achterijde van het schip bevindt zich de ‘captains-lounge’. Deze wordt gekenmerkt door de originele betimmering en mahonie houten lambrisering. Naast een 2 persoons bed is deze kamer ook nog uitgerust met een bureau en een salon tafel om je even aan terug te kunnen trekken. Via de stuurhut kom je in de laatste slaapkamer van het schip terecht: met zijn ronde vorm die de lijn van het achterschip volgt en zijn patrijspoorten kan deze kamer als romatisch getypeerd worden. Wie wil hier nou niet ‘s ochtends wakker worden! 

Prijzen
Prijzen op aanvraag