Aquilla

Schip details
Aquilla sportvissen charter scheveningen

Boottocht Noordzee

Varen langs de kust van Hoek van Holland tot IJmuiden. U kunt de Aquila exclusief charteren voor een boottocht op de Noordzee. 

Duiken of sportvissen op zee met De Aquilla. 

Het mogelijk om met de Aquilla een dag te gaan sportvissen of wrakduiken. (alleen voor groepen) Het schip is een omgebouwde kotter van 22 meter lang en 5,90 meter breed, vaart volledig onder de Nederlandse Scheepvaart Inspectie. En heeft daardoor ook alle certificaten op het schip om met twaalf gasten uit te varen. 

Het schip beschikt over een ruim gastenverblijf. Dit is de centrale ruimte van het schip waar makkelijk met twaalf personen gegeten kan worden. Hier worden tevens ook de briefings gegeven voordat het schip gaat varen. Deze ruimte is ingericht met drie ruime banken, stoelen, bar, tv en dvd-speler. 

Op dit dek is er verder het kombuis, het toilet, de bemanningshut, de kapiteinshut en de toegang naar de hutten en het stuurhuis. Behalve om te duiken is de boot ook te huur voor andere arrangementen.

Prijzen en mogelijkheden

Wilt u iets speciaals doen voor uw vrienden, familie, zakenrelaties, biedt ze een dagje op zee aan. Genieten van de zilte zeelucht, zon en golven; varend langs de kust van Hoek van Holland tot IJmuiden. 

Tijdens zo'n tocht kan er bijvoorbeeld een koud buffet of een Indische rijsttafel worden georganiseerd.
Tijdens het varen is het mogelijk om, op afspraak, gebruik te maken van de hengels aan boord. U kunt zelf bepalen uit hoeveel personen het gezelschap bestaat, tot een maximum aantal van 12 passagiers. Veel is mogelijk. De prijs is afhankelijk van de tijd dat u op zee bent.
Voor speciale activiteiten of evenementen kunt u contact met ons opnemen. Dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u op maat.

Wrakduiken
Prijs gebaseerd op twee duiken per vaardag:

 • Afvaart vanuit de haven van Scheveningen: € 125,- p.p.

Prijs gebaseerd op één duik per vaardag:

 • Afvaart vanuit de haven van Scheveningen: € 90,- p.p.

Wat zit er bij deze prijs inbegrepen?
Vaartocht, koffie en thee in de ochtend, eenvoudige lunch in de middag en één
flesvulling voor de tweede duik.

Sportvissen

Met twaalf personen sportvissen inclusief hengelhuur, koffie en thee in de ochtend en een eenvoudige lunch in de middag: € 950,-Voor aas rekenen wij de dagprijs.

Asverstrooiing

Vaartocht vanuit de haven van Scheveningen langs de kust.
Eerste uur: € 300,-
Voor ieder opkomend half uur: € 100,-

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Vraag om een offerte op maat

 • Kombuis
 • Toilet
 • Bemanningshut
 • Kapiteinshut
 • Stuurhuis
 • Gastenverblijf
 • bar
 • tv en dvd-speler.
 • Prijzen
  Charter sportvissen€ 950,-
  Asverstrooiing 1e uur€ 300,-
  volguur€ 200,-