Barbarella

Schip details
Salonboot Barbarella
Barbarella salonboot huren Nieuwkoop
Boot huren Nieuwkoop
Salonboot Barbarella huren

Boot huren voor een klein gezelschap

Een rondvaart door het Nieuwkoopse plassengebied is een intieme manier om een verjaardag te vieren of varend te vergaderen. 

Deze boot is overdekt maar heeft ook een open zitgedeelte in de achterkuip. Bij slechtere weersomstandigheden kan dit geheel of gedeeltelijk overdekt worden. Er is een kleine bar en in het voorste gedeelte bij de kapitein is een toiletruimte. De afsluitbare kapiteinshut zorgt voor de nodige privacy (bijvoorbeeld bij vergaderingen). Met deze sfeervolle salonboot wordt een rondvaart een heerlijk ontspannende belevenis. 

Op salonboot De Barbarella is uw trouwdag, verjaardag, ontvangst van relaties, in goede handen. Tijdens de vaartocht kunt u uw gasten verwennen met een voedzame lunch, een uitgebreid borrelgarnituur of een ontvangst met koffie en gebak. Ook kunt u aan boord in een sfeervolle omgeving uitstekend dineren! 

Vaargebied Een rondvaart door het Nieuwkoopse plassengebied. Het gebied is één van de laatste restanten laagveennatuur in West-Nederland. Het behoort tot de Ecologische Hoofdstructuur van Nederland en het is door Europa aangewezen als beschermd gebied in de Habitat- en Vogelrichtlijn. Dat houdt in dat er bijzondere flora en fauna voorkomen die voor de Europese landschaps- en natuurwaarden van grote betekenis zijn en beschermd moeten worden. Het onderscheidt zich van de andere plassengebieden in West-Nederland vanwege de rust, het gevarieerde landschap en de bijzondere natuur. Behalve natuurgebied zijn de Nieuwkoopse Plassen ook een belangrijk recreatiegebied.

Boottocht door de Nieuwkoopse plassen

Stelt u zich voor, in het plezierige gezelschap van uw gasten, ziet u prachtige vergezichten, dorpssilhouetten, rietlanden, waterpartijen en moerasbossen rustig aan u voorbijglijden. Ontspannen achteroverleunend in de banken staan de hapjes en drankjes onder handbereik. 

Al varend vertelt uw gids over dit unieke natuurgebied. 

Heeft u iets te vieren? Wij maken een arrangement op maat. Een rondvaart gecombineerd met een bezoek aan een restaurant, museum of wandelgebied, het is allemaal mogelijk. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij stellen een leuk programma voor u samen. 

Zakelijk: Als u uw zakenrelatie eens wil verrassen met een alternatief voor presentatie, vergadering of natuurlijk ter afsluiting van een lange werkdag. 

Huwelijksbootje: Wij brengen u naar uw trouwlocatie zodat u in stijl arriveert terwijl uw gasten op de steiger staan te wachten en u nog even rust heeft voor het grote feest gaat beginnen! 

Familiedag: De Barbarella heeft diverse mogelijkheden voor dagtochten op en aan het water.

Salonboot De Barbarella heeft een maximale capaciteit van 12 personen.

  • Bij buffetten 12 personen
  • Sitting diner 8 personen.
Prijzen 2021 (ex. 9% BTW)
2 uur€ 340,-
3 uur€ 480,-
Volguur€ 70,-