Hendrikje

Schip details
Hendrikje 1
Hendrikje 3
Hendrikje Indeling
Hendrikje Lunch

Boot huren in Kampen

Maak een boottocht door de IJsseldelta met Salonboot De Hendrikje.

De salonboot is te huur voor kleine gezelschappen. Van oorsprong een postboot uit 1926. 

Met de De Hendrikje kunt u een rondvaart starten vanuit Kampen maar een boottocht vanaf Hattem of Zwolle is ook mogelijk. Tijdens het varen heeft u een ruim uitzicht naar buiten. U kunt het schip huren voor 2 uur of meer afhankelijk van het soort vaartocht.

Vaargebied
Varen in de IJseldelta
Het vaargebied is de IJseldelta vanaf Deventer tot en met het Ketelmeer, de IJsel en het Zwarte water.

Deze salonboot is te huur voor een familiefeest, een bedrijfsuitje of zomaar omdat u wilt varen.

Het is een unieke ervaring om met een kleine groep het natuurgebied IJsseldelta te ontdekken. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om het Ganzendiep in te varen. Dit is een vaarwater gelegen tegen over het stadsfront van Kampen. De Buitenhaven is de ligplaats en de vaste afvaartshaven, maar natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid dat wij u ergens anders aan boord nemen.

Wilt u tijdens de rondvaart ook eten en drinken dan zijn er in overleg verschillende catering mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens het varen op deze salonboot een barbecue te organiseren.

Wilt u de nadere omgeving van de IJsseldelta verkennen en komt u met een kleine groep, dan is het "Hendrikje" het ideale schip voor u. Een historisch schip waar u van dichtbij van de natuur kunt genieten. Gezellige familie-uitjes, excursies, kinderfeestje of gewoon lekker ontspannen. U kunt het zo gek niet bedenken.

Wanneer u een dagje uit organiseert, weet u het beste welke activiteiten bij uw gezelschap passen. Daarom hebben wij er dit jaar voor gekozen u alleen het schip aan te bieden. Wel hebben we er een overzicht bij gedaan van leuke activiteiten binnen Kampen.

U kunt Salonboot het “Hendrikje” bij ons boeken voor de vaartijd die u wenst. Wij hanteren een minimum vaartijd van 1 uur waarbij u op- en afstapt aan de Koggewerf, met een groep die maximaal uit 30 personen* bestaat. U kunt de vaartocht zo lang maken als u zelf wenst. Hieronder hebben wij wat voorbeelden van mogelijke vaarroutes beschreven.  

*i.v.m. de corona maatregelen kunnen we niet met het maximaal aantal personen varen. Informeer naar de actuele stand van zaken. 

Vraag offerte aan.

Het Hendrikje heeft 1 ruimte. 

Catering

Graag verzorgen wij koffiearrangementen, hapjes, broodjes en een simpel buffet voor u aan boord. 
Neemt u hiervoor gerust contact met ons op, zodat wij u de mogelijkheden kunnen uitleggen. 

Wilt u liever alles zelf verzorgen? Dan kan dit ook, wel moet u er dan rekening mee houden, dat er geen servies en bestek aan boord is. Ook dit moet u dan zelf verzorgen.

De volgende consumpties zijn altijd wel aan boord te verkrijgen:

  • Kan koffie of thee á € 12,50 p/kan
  • Cola, Sinas, jus ‘d orange, Spa blauw en Spa Rood á € 2,00 p/st
  • Scheepswijn rood en wit á € 3,25 p/st
  • Blikje bier á € 2,00 p/st
  • Berenburg á € 2,00 p/st
Prijzen 2020 incl. BTW
1 uur€ 150,-
2 uur€ 300,-
3 uur€ 410,-
4 uur€ 510,-
stilliggen per uur€ 100,-
prijzen excl. catering